• 1405/06/16 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z6E7
وبدا - زنجان

یک کارشناس مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی: گاهی برای ساختن جامعه‌ای سالم‌تر، فقط چند ثانیه صبر کافی است

دکتر فاطمه محمدی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان ابهر، در تبیین مفهوم سلامت جامعه، تأکید کرد که سلامت تنها به معنای نبود بیماری جسمی نیست، بلکه بخش عمده‌ای از آن در گرو آرامش روانی و کیفیت تعاملات اجتماعی در زندگی روزمره نهفته است.

46120

دکتر فاطمه محمدی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ابهر و کارشناس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی  در گفتگو با پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ با اشاره به تأثیر رفتارهای فردی بر سلامت روان جمعی، خاطرنشان کرد که رفتارهای ساده و روزمره، تأثیر مستقیمی بر وضعیت روانی اطرافیان دارد. وی با بازخوانی تجربه‌های روزمره نظیر شتاب‌زدگی در رانندگی یا رفتارهای بی‌صبرانه در اماکن عمومی، بر ضرورت افزایش آستانه تحمل در جامعه تأکید کرد.

 

این کارشناس در این باره گفت: ما از فشارهای روحی، خستگی‌ها و دغدغه‌های ذهنی دیگران مطلع نیستیم. رفتارهای تنش‌زا مانند بوق زدن‌های بی‌مورد یا عجله در موقعیت‌های عمومی، اگرچه در نگاه اول کوچک به نظر می‌رسند، اما برای فردی که روزی پرفشار را پشت سر گذاشته، یک بار روانی اضافه و آسیبی به آرامش ذهنی او محسوب می‌شوند.»

 

وی در ادامه بر اصول نظام بهداشت و سلامت روانی استناد کرد و افزود: کاهش رفتارهای تنش‌زا در سطح شهر، اثر مستقیمی بر کاهش استرس عمومی، کنترل فشار خون و ارتقای حس امنیت روانی در جامعه دارد.

 

دکتر محمدی در پایان، ارتقای سلامت روان جامعه را نیازمند اقدامات پیچیده ندانست و آن را از تغییر رفتارهای فردی دانست. وی تأکید کرد: اگر در مواجهه‌های روزمره، چه در رانندگی و چه در محیط‌های کاری، تنها چند ثانیه بیشتر صبوری کنیم و نسبت به خستگی‌های پنهان دیگران حساس‌تر باشیم، نه‌تنها شهرمان آرام‌تر خواهد بود، بلکه جامعه‌ای سالم‌تر و آرام‌تر خواهیم داشت.

 

 

 

سردبیر: سمیه رسولی

  • گروه خبری : اخبار علمی,شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر
  • کد خبر : 5250
کلمات کلیدی
صادق بیگلر
خبرنگار

صادق بیگلر

تصاویر

photo29667923818