• // - 15:53
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zay

طی جلسه‌ای انجام شد: اشتراک‌گذاری تجارب ارزنده در حوزه قرآن و عترت

در جلسه هم‌اندیشی مسوولان و کارشناسان ادارات قرآن و عترت(ع) کلان منطقه ۶ آمایشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، تجارب ارزنده و موفق همکاران در حوزه قرآن و عترت، به اشتراک گذاشته شد.

 
به گزارش وبدا-زنجان، در این جلسه که 27 دی 403 به صورت وبیناری برگزار شد، وضعیت ثبت‌نام‌ها و مشارکت دانشجویان، اساتید و کارکنان در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت(ع) و راهکارهای ارتقا سطح کمی و کیفی آن، باحضور مسوولان و کارشناسان ادارات قرآن دانشگاه‌های زنجان، قم، البرز، قزوین، اراک، ساوه و خمین، مورد بررسی قرار گرفت.
 
یوسف قنبری، رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دبیر کلان منطقه ۶ در این جلسه، گزارشی از فعالیت‌ها و مشارکت بیشتر دانشگاه‌ها باتوجه به زمان باقی‌مانده تا مهلت ثبت‌نام، مطرح نمود و مسوولان ادارات قرآن و‌ عترت دانشگاه‌های قطب ۶ نیز ضمن بیان نقاط ضعف و قوت جشنواره، گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشگاه خود ارائه دادند.
 
 
  • گروه خبری : معاونت فرهنگی و امور دانشجویی,اخبار عملکردی
  • کد خبر : 1036
کلمات کلیدی
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید