• // - 12:18
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zs4
وبدا زنجان

توصیه‌های بهداشتی در آستانه عید قربان: از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنید

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به شهروندان توصیه کرد از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنند.


توصیه‌های بهداشتی در آستانه عید قربان:

از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنید

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به شهروندان توصیه کرد از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنند.


حسین معصومی در گفتگو با پایگاه خبری وبدا-زنجان، به بیان توصیه‌های بهداشتی مرتبط با عید قربان پرداخت و اظهار کرد: جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، از جمله تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه شهروندان باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی، خریداری کنند، افزود: افرادی که ذبح دام را انجام می دهند، بایستی از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش، چکمه و ... استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ضمن توصیه بر خودداری از خرید گوشت، جگر و ... که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی عرضه می‌شود، اظهار کرد: گوشت دام ذبح شده، باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف شود.

معصومی خاطرنشان کرد: لازم است جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال و در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

وی با بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر بصورت خام یا نیم پز، خودداری شود، افزود: افراد باید در هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر، از دستکش استفاده کنند.

خبرنگار: سودابه باقری

  • گروه خبری : اخبار مناسبتی,معاونت بهداشت
  • کد خبر : 84
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت