• 1404/08/05 - 14:13
  • - تعداد بازدید: 253
  • - تعداد بازدیدکننده: 218
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zy9
وبدا-زنجان

فرایندی نوین در تخصیص اعتبارات پژوهشی دانشگاه

طی جلسه‌ای با حضور معاونین تحقیقات و فناوری و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیران ارشد این دو معاونت، در روز دوشنبه پنجم آبان، برای اولین بار در تاریخ فعالیت دانشگاه مقرر شد که به منظور تامین و پرداخت به‌موقع مبالغ مربوط به طرح‌های پژوهشی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه و نیز حمایت از مجلات علمی دانشگاه، در راستای توسعه تحقیقات اصیل و کاربردی و ارتقاء سطح رضایت جامعه پژوهشی دانشگاه، تخصیص اعتبارات پژوهشی از درآمدهای اختصاصی دانشگاه (موضوع تبصره ۴ ماده ۱۴ آیین‌نامه مالی و معاملاتی دانشگاه) در پایان هر ماه به صورت منظم و پایدار انجام شود .

 

به گزارش وبدا-زنجان، این گام اثرگذار که تحولی در فرآیند تحصیص و وصول اعتبارات پژوهشی (سهم1% تا 2% پژوهش از درآمدهای اختصاصی دانشگاه) می‌باشد، بعنوان حلقه اصلی و پایانی فرایند تفویض اختیار طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌ها به دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه مورد توجه ویژه می باشد. 

 

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، وظیفه خود می‌داند از حمایت و همراهی ارزنده و منحصر به‌فرد جناب آقای اکبر حلواچی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و نیز مدیران مالی و بودجه سپاسگزاری نماید.

 

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه,معاونت تحقیقات و فناوری,معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی,روابط عمومی,اخبار عملکردی,اخبار علمی
  • کد خبر : 2769
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید