• 1405/06/03 - 18:20
  • - تعداد بازدید: 47
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZfX7
وبدا - زنجان

پلمب مطب پزشکی متخلف در ابهر به دلیل فعالیت بدون حضور پزشک

یک مطب پزشکی در شهرستان ابهر، به علت فعالیت بدون حضور پزشک و دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی، با همکاری دستگاه‌های نظارتی پلمب شد.

72e7cee6-e9f2-4fd4-b1a6-e2702c1eb997

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان، این اقدام امروز، سه‌شنبه سوم شهریور ۱۴۰۵، با هدف صیانت از سلامت شهروندان و برخورد با تخلفات حوزه درمان انجام شد. پلمب این مطب پس از بازدید مشترک کارشناسان واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان ابهر، کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان و پلیس امنیت شهرستان و با هماهنگی اداره تعزیرات حکومتی صورت گرفت.

بررسی‌های انجام‌شده در جریان این بازدید نشان داد مطب یادشده بدون حضور پزشک فعالیت می‌کرده و افراد فاقد صلاحیت، در امور پزشکی و درمانی دخالت داشته‌اند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر با هشدار به متخلفان تأکید کرد: ارائه هرگونه خدمات پزشکی و درمانی باید صرفاً توسط پزشک یا با نظارت مستقیم و حضور وی انجام شود.

بر اساس اعلام این شبکه، فعالیت مراکز درمانی بدون حضور پزشک مسئول، خلاف قانون است و با متخلفان برابر ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار عملکردی,شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر
  • کد خبر : 5145
کلمات کلیدی
صادق بیگلر
خبرنگار

صادق بیگلر