• 1405/03/10 - 07:11
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZHB7
وبدا - زنجان

دیدار هیئت دانشکده پرستاری با سرپرست بیمارستان الغدیر

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ در راستای گسترش همکاری‌های میان‌بخشی و تقویت پیوندهای آموزشی - درمانی، سیده فریبا شرفی، سرپرست دانشکده پرستاری ابهر، با دکتر شعبانی، سرپرست بیمارستان الغدیر، دیدار و گفتگو کردند. 

در این دیدار، طرفین بر اهمیت گسترش همکاری‌های مشترک میان دانشکده پرستاری و مراکز درمانی منطقه به منظور ارتقای سطح دانش و مهارت‌های بالینی دانشجویان تأکید کردند. همچنین درباره افزایش تعامل در اجرای طرح پرسپتورشیپ برای آموزش بالینی دانشجویان و توسعه همکاری‌های پژوهشی، بحث و تبادل‌نظر شد.

در پایان، دکتر شعبانی، سرپرست بیمارستان الغدیر، با قدردانی از حضور هیئت دانشکده، آمادگی این بیمارستان را برای تعامل سازنده با دانشکده و حمایت از برنامه‌های آموزشی و پژوهشی کادر پرستاری و دانشجویان اعلام کرد

 

 

 

سردبیر: سمیه رسولی

  • گروه خبری : دانشکده پرستاری و مامایی ابهر
  • کد خبر : 4487
کلمات کلیدی
 ابوالفضل  آزرم
خبرنگار

ابوالفضل آزرم

تصاویر