• 1405/02/20 - 13:03
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zp27
وبدا - زنجان

تأکید بر استمرار هم‌اندیشی‌ها در نشست معاون فرهنگی دانشگاه با اساتید پرستاری زنجان

نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد و شرکت‌کنندگان بر لزوم تداوم این جلسات برای ارتقای تعاملات فکری و بهبود فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ ظهر روز شنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اعضای هیئت علمی در محل این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه، دکتر مازیار پیدا (معاون فرهنگی دانشگاه) به همراه هیئت همراه، دکتر مهدی موسایی‌فرد (رئیس دانشکده پرستاری و مامایی) و دکتر محمد عبدی (معاون آموزشی دانشکده) حضور داشتند.

شرکت‌کنندگان در این نشست به بررسی موضوعاتی از قبیل مسائل فرهنگی، چالش‌های آموزشی و راهکارهای ارتقای هم‌افزایی میان اعضای هیئت علمی و مدیریت دانشگاه پرداختند. اعضای هیئت علمی نیز دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی مطرح کردند.

در پایان این هم‌اندیشی، حاضران بر ضرورت استمرار چنین جلساتی به منظور تقویت تعاملات فکری، افزایش اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی و بهبود روندهای آموزشی تأکید کردند.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی و امور دانشجویی,دانشکده پرستاری و مامایی زنجان
  • کد خبر : 4185
کلمات کلیدی
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید