• 1405/05/07 - 16:57
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCU7
وبدا_زنجان

حضور دکتر سرداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور با استاندار

استاندار زنجان در جلسه‌ای با حضور مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، نمایندگان مجلس استان و روسا و مدیران دستگاه‌های مرتبط با حوزه سلامت، با اشاره به حجم بالای مطالبات مراکز درمانی استان از این سازمان، بر ضرورت تخصیص منابع مالی برای پرداخت معوقات، حمایت از تأمین دارو، توسعه زیرساخت‌های درمانی و افزایش اختیارات استانی در حوزه تأمین اجتماعی تأکید کرد.

photo_2026-08-05_10-57-36

به گزارش وبدا-زنجان، سیدمحسن صادقی، استاندار زنجان، امروز هفتم مرداد با اشاره به حجم مطالبات مراکز درمانی استان از سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: مجموع مطالبات ثبت‌شده مراکز درمانی دولتی و خصوصی استان به حدود ۹۴۰ میلیارد تومان رسیده که بخش عمده آن مربوط به دانشگاه علوم پزشکی و مراکز طرف قرارداد است.

 

استاندار زنجان تأخیر در پرداخت این مطالبات، موجب نارضایتی گسترده در مجموعه درمانی استان شده و ادامه این روند، ارائه خدمات مطلوب به بیمه‌شدگان را با چالش جدی مواجه کرده است.

 

وی با اشاره به مشکلات تأمین دارو در استان، وضعیت داروخانه بیمارستان شهید رجایی را نگران‌کننده دانست و گفت: این داروخانه به‌عنوان یکی از مراکز اصلی تأمین داروهای تخصصی استان، به دلیل کمبود نقدینگی در آستانه بروز مشکلات جدی قرار دارد و این موضوع می‌تواند تأمین داروهای راهبردی و اجرای برنامه‌های ملی سلامت از جمله پزشک خانواده و نظام ارجاع را تحت تأثیر قرار دهد.

 

دکتر صادقی تخصیص منابع نقدی برای پرداخت بخش عمده مطالبات مراکز درمانی، صدور مجوز تأسیس داروخانه اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی برای تأمین مستقیم دارو، اختصاص اعتبار ویژه برای استانداردسازی و بهسازی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان و توسعه ظرفیت‌های درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در شهرستان‌های استان را از مهم‌ترین مطالبات استان برشمرد.

 

وی همچنین خواستار اجرای بسته‌های حمایتی ویژه برای واحدهای تولیدی فعال استان، از جمله اعمال تسهیلات و بخشودگی جرایم بیمه‌ای، و افزایش اختیارات مدیریت استانی تأمین اجتماعی برای تصمیم‌گیری سریع‌تر در حوزه بیمه و درمان شد.

 

استاندار زنجان ابراز امیدواری کرد با حمایت و تصمیمات مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، بخشی از مشکلات موجود برطرف شده و خدمات درمانی و بیمه‌ای به جامعه هدف با کیفیت و سرعت بیشتری ارائه شود.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار ویژه,رئیس دانشگاه,اخبار وب دا,اخبار ویژه,رئیس دانشگاه
  • کد خبر : 4995
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید