- // - 08:13
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Zgo
وبدا - زنجان
میزان مناسب مصرف شکر توسط کودکان
شکر دارای کالری بالا و ارزش غذایی بسیار ناچیز است، بنابراین باید میزان مصرف آن را در رژیم غذایی کودکان کاهش دهیم.

به گزارش وبدا - زنجان؛
آنچه والدین باید بدانند:
• قند و شکر، کالری بالا و ارزش غذایی (ویتامین، املاح، پروتئین و فیبر) بسیار کمی دارند. محصولات غذایی که شــکر زیادی دارند شامل نوشابه ها، کیک ها، آبنبات ها و دسرها و بستنی های یخی هستند. همچنین انواع ماســت های میوه ای و آبمیوه ها هم حاوی مقادیر زیادی شــکر هســتند. این غذاهای پر شــکر اغلب کالری بالایی دارند که باعث چاقی کودکان میشوند. رژیم های غذایی پر شکر در کودکان منجر به پوسیدگی دندان و بیش فعالی میشوند.
توصیه های لازم:
•نوپایان و خردســالان، نباید بیش از ۱۷۰کالری یا ۴قاشــق چایخوری (تقریباً ۱۷گرم) شکر افزوده شده در روز استفاده کنند.
•کودکان ۴تا ۸سال ، نباید بیش از ۱۳۰کالری یا ۳قاشق چایخوری (تقریباً ۱۲/۵گرم) قند و شــکر در روز استفاده کنند. این مقدار شــامل قند و شکری که در همه مواد غذایی مصرفی کودک است میشود.
•کودکان ۸تا ۱۲سال، نباید بیش از ۱۳۰کالری یا ۵تا ۸قاشق چایخوری (تقریباً ۲۱تا ۲۳/۵گرم) شکر افزوده شده در روز استفاده کنند.
راهکارها:
• والدین میتوانند راهکارهای زیــر را دنبــال کننــد تــا مقدار قند و شــکر را در رژیــم غذایی فرزندانشان به حداقل برسانند.
• بــرای کودکان، یــک رژیم غذایی غنی از ســبزی ها، میوه ها، لبنیات کم چرب، گوشــت کم چربی، مرغ و ماهی فراهم کنید.
• تنقلات شیرین و سالمی همچون میوه های خشک شــده و انــواع خشــکبار فراهم کنید.
• شــیر کم چــرب یــا آب را جایگزین نوشابه ها و سایر نوشیدنیهای شیرین که قند افزوده دارند، بکنید.

نظر دهید