• 1403/10/11 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zp2
وبدا_زنجان

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد: اعزام ۹۰ بانوی همکار به اردوی عتبات عالیات

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: برای اولین بار تعداد ۹۰ نفر از بانوان همکار دانشگاه از تاریخ ۲۵ الی ۲۹ دی ماه به اردوی عتبات عالیات اعزام می‌شوند.



دکتر فرانک سقطچی، سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان امروز ۱۰ دی‌ماه در در گفتگو با وبدا-زنجان، افزود: این اردو با توجه به درخواست متعدد همکاران و در جهت افزایش روحیه نشاط معنوی و سطح رفاهی همکاران، توسط معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دو کاروان زیارتی مشهد مقدس نیز در قالب اردوی خواهران و برادران در بهمن ماه سال جاری برای دانشجویان برگزار خواهد شد.

دکتر سقطچی در خصوص فعالیت‌های ورزشی معاونت اظهار کرد: در حال حاضر المپیاد ورزشی دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها و ‌موسسات آموزش عالی استان به میزبانی معاونت فرهنگی درحال برگزاری است و چهارشنبه این هفته، اختتامیه این المپیاد ورزشی که با استقبال بسیارخوب کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها مواجه شد، برگزار خواهد شد.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به آغاز امتحانات و آرزوی موفقیت برای دانشجویان، خاطرنشان کرد: جهت رفاه حال دانشجویان و داشتن فرصت بیشتر برای پرداختن به مباحث علمی، در این ایام، غذای دانشجویان با هماهنگی صورت گرفته به خوابگاه‌های دانشجویی ارسال می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری کارگاه‌های متعددی که از سوی مرکز مشاوره دانشگاه برای دانشجویان و والدین ایشان درحال برگزاری است، بتوانیم گامی در جهت افزایش سلامت روان و شاخص‌های شادی و نشاط دانشجویان، برداریم.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,معاونت فرهنگی و امور دانشجویی,اخبار عملکردی
  • کد خبر : 936
کلمات کلیدی
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید