• // - 10:05
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zup
وبدا - زنجان

سرپرست معاونت توسعه‌ی دانشگاه تأکید کرد: حمایت و پشتیبانی از نیروی‌های اورژانس

دکتر داریوش مهدوی، با قدردانی از نیروهای اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان و پیگیری درخواست‌ها و مشکلات آنان، گفت: دانشگاه همواره حامی و پشتیبان کارکنان این حوزه، در هر شرایطی است.

به گزارش وبدا زنجان، دکترداریوش مهدوی، سرپرست معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یکشنبه ۱۱ شهریور در دیدار صمیمانه با همکاران اورژانس فوریت‌های پزشکی شرق استان، در دفتر معاونت توسعه، اظهار کرد: سابقه خدمت در حوزه اورژانس ۱۱۵ و فوریت‌های پزشکی را دارم و بیش از ۲۰سال است که فوریت‌های پزشکی با زندگی‌م، آمیخته است.

وی افزود: با استفاده از کدهای اورژانس از قبیل ۱۰_۱۰ به معنای آمادگی کامل داشتن و ۱۰_۹۰ به معنی وضعیت مطلوب مالی و معیشتی، فعالیت خود را ادامه داده‌ام و یکی از آرزوهای من ایجاد رفاه و تامین معیشت برای این عزیزان است‌.

سرپرست معاونت توسعه‌ی دانشگاه با بیان اینکه در جشن‌های عمومی مثل نوروز و مراسمات مذهبی و دینی همچون اربعین سالار شهیدان (ع)، کارکنان اورژانس بصورت کامل و تمام وقت، به دور از خانواده و در شرایط سخت، به کمک هموطنان خود پرداخته و نجات جان آنان را در بدترین شرایط جسمی، سرلوحه کار خود قرار داده‌اند، گفت: به همین جهت این عزیزان باید مورد تکریم و تجلیل مسئولین و همه مردم قرار گیرند.

  • گروه خبری : معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی,اورژانس پیش بیمارستانی
  • کد خبر : 371
کلمات کلیدی
سیده سعیده  موسوی
خبرنگار

سیده سعیده موسوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید