• // - 09:12
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zst
وبدا_زنجان

در زنجان برگزار می‌شود: نخستین سمپوزیوم پزشکی بازساختی و فناوری‌های نوین

نخستین سمپوزیوم یکروزه "پزشکی بازساختی و فناوری‌های نوین" به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همکاری دپارتمان پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان، برگزار می‌شود.



دکتر عزیز ملکی، دبیر علمی نخستین سمپوزیوم «پزشکی بازساختی و فناوری‌های نوین» در گفتگو با خبرنگار وبدا زنجان، از برگزاری یکروزه این سمپوزیوم به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همکاری دپارتمان پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد علمی پنجشنبه ۲۶ مهر از ساعت ۸ تا ۱۴ در محل سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه برگزار می‌شود .


وی افزود: این سمپوزیوم یکروزه با هدف آشنایی دانشجویان، اساتید دانشگاه، پزشکان و متخصصان مرتبط از آخرین دستاوردهای این حوزه با سخنرانی اساتید برجسته کشوری به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

دبیر علمی نخستین سمپوزیوم "پزشکی بازساختی و فناوری‌های نوین" با بیان اینکه همایش دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان و رشته‌های علوم پایه است، تصریح کرد: دکتر حسین رنجبران، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران در این سمپوزیوم به ارائه سخنرانی در حوزه سلول‌های بنیادی مزانشیمی خواهند پرداخت.

دکتر ملکی با اشاره به حضور پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان و متخصصان رشته‌های علوم پایه ازجمله بیوتکنولوژی، ایمونولوژی، فیزیولوژی، میکروب‌شناسی، مهندسی پزشکی، پلیمر و شیمی در این همایش، گفت: علاقمندان برای ثبت‌نام و شرکت در همایش به صورت آنلاین به نشانی اینترنتی:
https://research.zums.ac.ir/register مراجعه کنند.

  • گروه خبری : معاونت تحقیقات و فناوری,دانشکده داروسازی,روابط عمومی,اخبار علمی
  • کد خبر : 597
کلمات کلیدی
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید