• // - 11:17
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZPn
وبدا - زنجان

به منابع پنهان قند در مواد غذایی توجه کنید

یکی از مهمترین دلایل ابتلا به دیابت، مصرف زیاد قند، شکر و مواد شیرین است.


به گزارش وبدا زنجان؛ براســاس اطلاعات موجود از ۱۷۵کشــور جهان، در زمینه تأمین و عرضه شکر و شیوع دیابت، نتایج مطالعه نشــان داده اســت که شــیوع دیابت با مقدار تأمین قند و شــکر در کشورها ارتباط مستقیم و معنی داری دارد به طوری که شیوع دیابت در جمعیت به ازای هر ۱۵۰کیلو کالری اضافی برای هر نفر در روز که از قند و شکر تأمین میشود، به میزان یک درصد افزایش می یابد.

مصرف بیش از حد مواد قندی و شــیرین، کارایی انســولین در بدن را ضعیف میکند و موجب ابتلای فرد به بیماری دیابت و یا انباشته شدن چربی در کبد میشود.

برای پیشگیری از دیابت، سازمان جهانی بهداشت، توصیه میکند قند و شکر مصرفی روزانه حداکثر۵درصد انرژی مورد نیاز روزانه را تامین کند یعنی کمتر از۶قاشق چایخوری یا ۲۵گرم روزانه.

به منابع پنهان قند در مواد غذایی توجه کنید. انواع سسها، قهوه های فوری، نوشابه های گازدار، آبمیوه های صنعتی، کمپوتها، انواع شیرینی، شکلات و دسر های آماده حاوی مقادیر زیادی قند هستند.

  • گروه خبری : اخبار علمی
  • کد خبر : 275
کلمات کلیدی
سیده سعیده  موسوی
خبرنگار

سیده سعیده موسوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید