• // - 13:35
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZSu
وبدا_زنجان

آیین تکریم و معارفه رئیس اورژانس استان زنجان برگزار شد/ استفاده از ظرفیت کارکنان با انگیزه و فعّال

در آیین تکریم و معارفه رئیس اورژانس استان زنجان با قدردانی از زحمات روسای سابق اورژانس، به استفاده از ظرفیت کارکنان با انگیزه و فعّال و تلاش برای جبران کمبودها، تاکید شد.


به گزارش وبدا- زنجان، دکتر سعید سرداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان در آیین تکریم ‌و معارفه رئیس اورژانس استان، داشتن برنامه برای آینده اورژانس را مهم ذکر کرد و گفت: نباید با ورود به مسایل حاشیه‌ای، هزینه مدیریت را بالا ببریم بلکه باید با بکارگیری مدیران سابق در جایگاه مناسب، از تجربیات آنها به عنوان سرمایه انسانی این مجموعه، استفاده کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تأکید براینکه کار اجرایی با مسایل علمی متفاوت است و اورژانس یک واحد عملیاتی است، پیشنهادهایی برای استفاده از ظرفیت‌ها و افزایش توانمندی‌های اورژانس ارائه نمود.

وی ارتباط مستمر با اورژانس کشوری، استفاده از ظرفیت آمبولانس‌های بخش خصوصی، ساماندهی یکپارچه آمبولانس‌ها با عقد تفاهم‌نامه با سایر سازمان‌های مرتبط برای امدادرسانی در مواقع اضطراری، تجمیع و تقویت سامانه MCMC (پایش مراقبت‌های بالینی)، استفاده از ظرفیت مراکز بهداشتی در زمان وقوع حادثه برای سرعت دادن به انجام کمک‌های اولیه و همچنین تقویت تیم ورزشی را از توصیه‌های مهم برای آینده اورژانس، ذکر کرد .


استفاده از ظرفیت کارکنان با انگیزه
دکتر ابراهیم خسروشاهی، نیز با بیان اینکه راهکار فعالیتِ اورژانس، همان مواردی است که در ابلاغ ریاست دانشگاه اشاره شده است، گفت: اورژانس در بحث لجستیکی با کمبود مواجه است و همچنین خواسته‌ها و رضایتمندی نیروها، استفاده از ظرفیت کارکنان باانگیزه اورژانس، توجه به امورات رفاهی و تعمیرات اساسیِ آمبولانس‌ها، باید مد نظر قرار گیرد.

سرپرست اورژانس با تاکید بر اهمیت ارتباط با اورژانس کشور، اظهار امیدواری کرد: با دستور مساعد ریاست و معاون توسعه دانشگاه، حمایت‌های اورژانس کشور و با تعمیر اساسی آمبولانس‌ها، ارتقاء پایگاه‌ها، تامین وسایل رفاهی و ورزشی، شاهد توسعه در اورژانس باشیم.

وی با بیان اینکه فعالیت در اورژانس نیاز به حضور فیزیکی تمام وقت دارد، تصریح کرد: فعالیت در اورژانس عملیاتی است و مدیران این حوزه باتوجه به حساسیت بالای کار و مسئولیت خطیر، نباید فعالیت جنبی داشته باشند.


تلاش برای جبران کمبودها  
دکتر داریوش تقی‌لو، رئیس سابق اورژانس و فوریت‌های پزشکی در این مراسم با قدردانی از زحمات روسای سابق اورژانس در ارتقاء این حوزه، گفت: اورژانس با ساختار پیچیده، نیاز به قانون‌مندی‌های خاصی دارد که همه باید در کنار هم رعایت شود.

وی افزود: تکنسین‌های اورژانس در نوک پیکان درمان و ابتدای اقدامات درمانی، نمایشگر کل سیستم سلامت هستند و تمامی حرکات، پوشش، اعمال و اقدامات‌شان، از زمان حرکت تا رسیدن بر بالین بیمار، بازگوی ساختار اورژانس و توان‌مندی سیستم سلامت و دانشگاه است.

دکتر تقی‌لو با اشاره به نیاز ناوگان آمبولانسی و خودروی فرماندهیِ فرسوده به تعمیرات اساسی، گفت: با اقدامات و تلاش‌های مضاعف، سعی شد کمبودها در پایگاه‌های اورژانس از رنگ‌آمیزی تا بازسازی، با بودجه کم، انجام شود.

رئیس سابق اورژانس و فوریت‌های پزشکی ادامه داد: پرسنل خدمتگزار و جان برکف اورژانس بیشتر از وظیفه و توان خود فعالیت می‌کنند که انتظار می‌رود با تغییرات صورت گرفته در دانشگاه، حمایت از این حوزه و خواسته‌های کارکنان، جدی گرفته شود.

گفتنی است: آئین تکریم و معارفه رئیس اورژانس و فوریت‌های پزشکی صبح امروز پنجشنبه ۱۰ آبان باحضور مسئولان دانشگاه و اورژانس، در محل  اورژانس، برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,رئیس دانشگاه,روابط عمومی,اورژانس پیش بیمارستانی
  • کد خبر : 677
کلمات کلیدی
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید