- 1403/12/26 - 18:02
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZTD
وبدا_زنجان
آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی در استان
طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، رستورانها، قنادیها، شیرینیفروشیها و اغذیهفروشیها در استان، باحضور دکتر سرداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان آغاز شد.

.png)
به گزارش وبدا-زنجان، در این برنامه که امروز با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا، انجام میشود، دکتر صایینی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر حاجیخانی، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان بهداشت محیط، حضور داشتند.
این برنامه با همکاری ادارهکل دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، اداره نظارت بر اماکن عمومی و فرماندهی انتظامی از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب به صورت فعال و با حضور کارشناسان بهداشت محیط به صورت آنکال اجرا خواهد شد.
بازرسیها نیز در قالب ۱۶ اکیپ متشکل از ۸۰ بازرس بهداشت محیط انجام میشود و حدود ۳۰۰۰ مرکز حساس از جمله در واحدهای تهیه و فرآوری غذا، مراکزی که ارائهی خدمات بیشتر به مردم و گروههای آسیبپذیر دارند، واحدهایی باسابقه بروز بیماریهای منتقله از غذا، مواد غذایی پرخطر و حساس عرضه میکنند، انجام میشود.
کارشناسان بهداشت محیط به دستگاههای سنجش پرتابل، دماسنج نفوذی و لیزری، شوریسنج، دستگاه سنجش بار میکروبی سطوح و سنجش قطبیت روغن مجهز خواهند بود.
شایان ذکر: هموطنان عزیز میتوانند در صورت مشاهده تخلفات یا شکایات، با شماره #۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.

نظر دهید