معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: حجاج زنجانی جهت تشرف به حج تمتع، واکسن‌های سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک v تزریق کنند ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/1 |
طبق آخرین اطلاعیه وزارت بهداشت عربستان، ارائه گواهی تزریق حداقل دو نوبت از واکسن‌های سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک۷، برای زائرین حج تمتع الزامی است.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، با عنایت به اینکه وزارت بهداشت عربستان، زائرین ایرانی را ملزم به تزریق IPV یا همان واکسن فلج از نوع تزریقی کرده است و باتوجه به محدودیت زمانی تزریق واکسن زائران چهار هفته قبل از اعزام، حجاج در اسرع وقت و ظرف سه روز آینده از دوشنبه دوم تا چهارشنبه چهارم خردادماه طی ساعات ۸ تا ۱۴ با مراجعه به سه پایگاه واکسیناسیون و تزریق واکسن، کارت واکسن خود را ثبت نمایند.
زائران جهت تزریق واکسن، به مراکز واکسیناسیون، پایگاه سلامت شماره یک، مرکز خدمت جامع سلامت شماره ۱۴، واقع در شهرک کارمندان، فاز ۲، خیابان چهاردهم، پایگاه سلامت شماره یک، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۹، واقع در هنرستان، خیابان فاتح، روبروی مسجدالنبی و پایگاه واکسیناسیون ویژه مشمولین سربازی و موارد خاص، واقع در میدان آزادی مراجعه کنند.
گفتانی‌ست: واکسن فوق با هر فاصله زمانی از واکسن‌های کرونا قابل تزریق است.

دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر