معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر در طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/8 |
لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در راهپیمایی روز قدس و نماز عید فطر در طارم
در جلسه مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در راهپیمایی روز جهانی قدس و برگزاری نماز عید فطر در فضای باز تاکید شد.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، جلسه‌ی مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم هفتم اردیبهشت به ریاست ابراهیم آقایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان طارم و دکتر محمدرضا رفعتی مدیر شبکه بهداشت و درمان باحضور بخشداران بخش‌های تابعه شهرستان و سایر اعضاء در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.
در این جلسه بر اجرای برنامه واکسیناسیون خانه به خانه مددجویان کمیته امداد خمینی (ره) شهرستان بویژه تزریق دُزهای دوم و سوم با همکاری مددیاران کمیته امداد، ارتقاء میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان، استقرار اکیپ بازرسی و کنترل در ورودی شهرستان از طرف گیلوان به منظور نظارت ساماندهی حضور کارگران فصلی در شهرستان و اطلاع‌رسانی و بهره‌گیری از ظرفیت فعالین در فضای مجازی به منظور ترغیب مردم به انجام دُزهای تکمیلی واکسن نیز تاکید شد.

دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر