معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم شب‌های قدر در طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/31 |
تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم شب‌های قدر در طارم
در جلسه‌ی مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم تدابیر لازم برای برگزاری مراسم شب‌های قدر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اتخاذ شد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، جلسه‌ی مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم چهارشنبه ۳۱ فروردین، به ریاست رضا انبارلو فرماندار شهرستان و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.
انبارلو در این جلسه با اشاره به وضعیت پایدار فعلی بیماری کرونا در شهرستان، نسبت به تشدید روند تزریق دُز سوم واکسیناسیون در بین شهروندان جامانده تاکید و اظهار امیدواری کرد: شاهد کنترل بیماری کرونا و افزایش شاخص‌های بهداشتی و درمانی در شهرستان باشیم.
فرماندار طارم، با تاکید بر حساسیت‌زدایی در خصوص عدم ساده‌انگاری در بین شهروندان طارم، خواستار نگاه ویژه و ترغیب برای بالا بردن ایمنی و آرامش در بین مردم با انجام کامل واکسیناسیون شد .
در ادامه دکتر محمدرضا رفعتی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم نیز ضمن تاکید بر همکاری بین بخشی در جهت اهداف حوزه سلامت، گزارشی از برنامه‌های خود و بیماری کرونا در یک هفته گذشته و آمار واکسیناسیون ارائه نمود.
همچنین در این جلسه درخصوص، استفاده از ظرفیت پزشکان برای تزریق واکسیناسیون در بین کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا مقاومت می‌کنند، استفاده از ظرفیت فضاهای مجازی، نمایندگی صداوسیما در شهرستان جهت تزریق دُز سوم واکسیناسیون در بین عموم مردم و گزارش جامع از روند ادامه تزریق دُز سوم واکسیناسیون توسط ادارات شهرستان در جلسه بعدی ستاد کرونا، نظارت بر وضعیت بازارهای روز شهرستان و کارگران فصلی و میادین میوه و تره‌بار در سطح شهرستان و رسیدگی به امور بهداشتی مساجد از قبیل اقلام بهداشتی در مساجد شهرستان با همکاری بخشداری‌های تابعه شهرستان و دهیاری‌ها در ماه رمضان، بحث و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر