معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: کرونا، شهرستان طارم را نارنجی کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/22 |
کرونا، شهرستان طارم را نارنجی کرد
در جلسه‌ی مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا شهرستان طارم با اشاره به وضعیت رنکینگ نارنجی شهرستان و افزایش بیماران بستری، به پرهیز از هرگونه عادی‌انگاری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خودمراقبتی ازسوی شهروندان، تأکید شد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، جلسه مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم یکشنبه ۲۱ فروردین به ریاست ابراهیم آقایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان طارم و دکتر ارشد بهرامی مدیر شبکه شبکه بهداشت ودرمان باحضور بخشداران بخش‌های تابعه شهرستان و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.
ازجمله موارد تاکید شده در این جلسه، عملیاتی نمودن تزریق دُز سوم واکسیناسیون بالای ۵ سال و پیگیری افراد باقیمانده در سطح شهرستان، نظارت‌های حضوری از مدارس در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به حضوری شدن دانش‌آموزان در مدارس و ممنوعیت از هرگونه اتباع خارجی در شهرستان بود.

دفعات مشاهده: 231 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر