معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: تشدید تزریق دُز سوم واکسن کرونا در شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/7 |
تشدید تزریق دُز سوم واکسن کرونا در شهرستان طارم
در جلسه‌ی مشترک ستاد مدیریت و قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم بر تشدید روند تزریق دُز سوم واکسن کرونا در سطح شهرستان طارم تاکید شد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، یکشنبه ۷ فروردین این جلسه به ریاست انبارلو فرماندار شهرستان طارم و مهندس حیدری مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، باحضور بخشداران بخش‌های تابعه شهرستان و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.
فرماندار شهرستان طارم در این جلسه با تقدیر از اعضای ستاد پیشگیری از بیماری کرونا در این شهرستان، بر تشدید روند تزریق دُز سوم واکسن کرونا در سطح شهرستان و اتخاذ تمهیدات لازم بعد از بازگشایی مدارس از مورخ ۱۴ فروردین، تاکید کرد.
در ادامه‌ی این جلسه ضمن اتخاذ تصمیمات لازم درخصوص تزریق دُز سوم واکسن برای تمامی دستگاه‌های اجرایی و ... تأکید شد: ملاک دریافت کدQR  برای صنوف، تزریق واکسیناسیون است.
از دیگر تصمیمات اتخاذشده در این جلسه، ارائه آموزش‌های لازم به متصدیان نانوایی برای پخت نان باکیفیت و رعایت تمامی اصول، با هماهنگی استان بود.

دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر