معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: طرح بسیج سلامت نوروزی در زنجان/بازدید از مراکز واکسیناسیون و اماکن عمومی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/4 |

طرح سلامت نوروزی در زنجان
بازدید از مراکز واکسیناسیون و اماکن عمومی
در نهمین روز از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در استان زنجان، از نحوه انجام واکسیناسیون در پایگاه‌های تجمیعی و اماکن عمومی و گردشکری بازدید به عمل آمد.
پایگاه خبری وبدا- زنجان، در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی، صبح امروز پنجشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱، دکتر محمد­رضا مهراسبی رییس دانشکده بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز تجمیعی خودرویی پردیس علوم پزشکی از نزدیک از روند واکسیناسیون کووید-۱۹ بازدید کرد.
همچنین در راستای این طرح، بازدید و نظارت از اماکن عمومی رستوران­‌های بین راهی، کنترل پروتکل‌های بهداشتی و الزامات بهداشت محیطی با استفاده از تجهیزات و دستگاه­‌های پرتابل جهت اطمینان از کیفیت موادغذایی، با حضور بازرسان استانداری زنجان در پنجمین روز از تعطیلات نوروز به همراه تیمی از نمایندگان دستگاه‌­های اجرایی از مراکز گردشگری، اقامتی، خدماتی و پذیرایی شهرستان ایجرود انجام شد.
گفتنی‌ست سایر فعالیت‌­های صورت گرفته در نهمین روز اجرای طرح در شهرستان زنجان، بازدید از ۸۱ مورد اماکن عمومی ازجمله: هتل‌‌ها و مراکز اقامتی، پایانه­‌های مسافربری درون شهری و ۱۳۲مورد مرکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس، به منظور بررسی بهداشت موادغذایی و استفاده از تجهیزات پرتابل جهت اطمینان از کیفیت موادغذایی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بود.
دفعات مشاهده: 192 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر