معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/2 |
دکتر حسن بختیاری در سفر یکروزه و بازدید حدود ۶ ساعته، از بخش‌های بستری و عادی بیماران مبتلا به کرونا، ضمن بازدید از همه‌ی بخش‌های بیمارستان امیرالمومنین خدابنده، از نزدیک فرایند ارائه خدمات به بیماران در این بیمارستان را بررسی کرد.

پایگاه خبری وبدا زنجان، دکتر حسن بختیاری در دومین روز فروروین۱۴۰۱ در سفر یکروزه و بازدید حدود ۶ ساعته، از بخش‌های بستری و عادی بیماران مبتلا به کرونا و همه‌ی بخش‌های بستری، اورژانس، مراقبت‌های ویژه ICU و CCU، آزمایشگاه تصویربرداری، داروخانه، دیالیز و سایر بخش‌های فنی و پشتیبانی بیمارستان امیرالمومنین خدابنده بازدید کرد و از نزدیک فرایند ارائه خدمات به بیماران در این بیمارستان را بررسی کرد.
دکتر بختیاری طی دیدار چهره به چهره با کادر بهداشت و درمان و گفتگو با آنها، عید نوروز را تبریک گفته و از تلاش و مجاهدت صادقانه کادر بهداشت و درمان در ایام تعطیلات نوروز، طی سال گذشته و مبارزه با بیماری کرونا تشکر کرد.
وی تاکید کرد: ارائه خدمات متنوع و باکیفیت در همه مراکز بهداشتی درمانی و کسب رضایتمندی حداکثری بیماران و مراجعین در این شهرستان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین ضمن عیادت از بیماران بستری در بخش‌های مختلف این بیمارستان، از نزدیک با بیماران و همراهان درخصوص نحوه دریافت خدمت گفتگو نمود.
برگزاری نشست تخصصی باحضور رییس و مدیران بیمارستان امیرالمومنین (ع) و بررسی مشکلات این بیمارستان، بازدید از مرکز واکسیناسیون تجمیعی، کلینیک ویژه درحال خدمت، ساختمان جدیدالاحداث کلینیک ویژه، بیمارستان درحال احداث، مرکز فوریت‌های پزشکی و مرکز جامع سلامت شهری شماره ۲ این شهرستان از سایر برنامه‌های دکتر بختیاری در این سفر و بازدید یکروزه بود.
دفعات مشاهده: 269 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر