معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: در راستای طرح سلامت نوروزی، بازدید شبانه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از روند ارائه خدمات درمانی در شهرستان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/2 |
در راستای طرح سلامت نوروزی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ششمین روز از طرح سلامت نوروزی، باحضور در بیمارستان ایثار شهرستان ایجرود، ضمن بررسی آخرین وضعیت خدمات رسانی، در جریان روند فعالیت‌‌ها نیز قرار گرفت.
پایگاه خبری وبدا زنجان، دکتر مشهود تقیلو دوشنبه اول فروردین ۱۴۰۱ باحضور در بیمارستان ایثار شهرستان ایجرود و دیدار با کارکنان این بیمارستان، ضمن تبریک سال نو و بازدید از روند ارائه خدمت از همکاران حاضر نیز قدردانی کرد.
وی در ادامه بازدیدهای نوروزی، بامداد سه‌شنبه دوم فروردین با پرسنل و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی شهر حلب و مرکز خدمات سلامت  روستای جوقین دیدار و از نزدیک آخرین وضعیت تجهیزات، روند رسیدگی به بیماران و نحوه خدمات درمانی به مسافرین نوروزی را مورد بررسی قرار داد.
دفعات مشاهده: 332 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر