معرفی روابط عمومی دانشگاه::
کرونا ویروس::

دریافت اطلاعات پایگاه

:: بازدید سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان از مراکز واکسیناسیون فعال شهر زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/1 |
بازدید سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان از مراکز واکسیناسیون فعال شهر زنجان
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان و مسئول کشیک نورزوی ستاد شبکه، در اولین روز از سال جدید، از پایگاه‌های تجمیعی وا‌کسیناسیون کووید-۱۹ فعال بازدید کرد.

پایگاه خبری وبدا زنجان، دکتر محمدرضا سراج‌صادقی در این بازدید که امروز دوشنبه اول فروردین۱۴۰۱ از پایگاه‌های تجمیعی وا‌کسیناسیون خودرویی شماره ۱ پردیس دانشگاه، پایگاه تجمیعی شماره ۳ سالن ورزشی برق منطقه‌ای و پایگاه تجمیعی شماره ۵ سالن ورزشی پیام مخابرات سطح شهر زنجان انجام شد، ضمن تبریک سال جدید به همکاران مستقر در این مراکز، نحوه خدمات‌رسانی به مردم را ارزیابی کرد.
دفعات مشاهده: 297 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر