دریافت اطلاعات پایگاه

:: هفته سلامت ۱۴۰۱ نمایشگاه هفته سلامت در ابهر، پس از ۶ روز به کار خود پایان داد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/23 |

هفته سلامت ۱۴۰۱
نمایشگاه هفته سلامت در ابهر، پس از ۶ روز به کار خود پایان داد

آیین اختتامیه نمایشگاه هفته سلامت، با پخش نماهنگ فعالیت‌های انجام گرفته در هفته سلامت و تقدیر از مسئولین غرفه‌ها و فعالان برگزاری نمایشگاه به کار خود پایان داد.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، جمعه ۲۲ اردیبهشت و هفتمین روز از هفته سلامت، آیین اختتامیه نمایشگاه هفته سلامت، باحضور مدیر شبکه بهداشت و درمان ابهر، نوروزی رئیس شوری اسلامی شهر ابهر و جمعی از مسئولان و کارشناسان، غرفه‌داران و خیرین حوزه سلامت شهرستان برگزار شد.
دکتر کوروش شعبانی مدیر شبکه بهداشت ابهر در این آیین، با قدردانی از غرفه‌داران حوزه سلامت، به تشریح شعار هفته سلامت (سلامت سیار ما، سلامت ما) پرداخت و خواستار فعالیت همه سازمان‌های مردم نهاد و ادارات در تحقق شعار سال ۱۴۰۱ شد.
رئیس شورای شهر ابهر نیز ضمن قدردانی از فعالیت همه ادارات و سازمان‌هایی که در برپایی نمایشگاه حضور پررنگ داشتند، گفت: اعضای شورای شهر و شهرداری شهر ابهر آمادگی کامل برای پیشبرد اهداف حوزه سلامت در شهر دارند.
با توجه به برگزاری آموزش گروهی بصورت سخنرانی در این نمایشگاه در راستای شعار هفته سلامت و بازدید گروه‌های مختلف از نمایشگاه، هر روز چندین کارگاه آموزشی و پرسش و پاسخ در غرفه شبکه بهداشت درحال برگزاری بود.
برگزاری مسابقات موتورسورای به همت اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر و پخش کلیپ و پوستر با موضوع هفته سلامت جهت پخش در تلویزیون شهری از سایر اقدامات این روز بود.
دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر