دریافت اطلاعات پایگاه

:: هفته سلامت ۱۴۰۱، حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان ماهنشان در نمازجمعه این شهرستان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/23 |

هفته سلامت ۱۴۰۱
 حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان ماهنشان در نمازجمعه این شهرستان

رحمانی و مرادی از کارشناسان سلامت روان و بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان باحضور در مراسم سیاسی عبادی نمازجمعه شهرستان، به بیان دستاوردهای حوزه سلامت و آسیب‌های اجتماعی و فشارخون پرداختند.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، جمعه ۲۲ اردیبهشت و هفتمین روز از هفته سلامت، در نمازجمعه شهرستان رحمانی با اشاره به اهمیت داشتن سلامت روانی و پیشگیری از افسردگی در جامعه و خانواده‌ها، گفت: در مراکز بهداشتی و درمانی تابعه شهرستان ماهنشان خدمات و مشاوره رایگان توسط کارشناسان سلامت روان ارایه می‌شود.
در حاشیه برگزاری مراسم پرسنل مرکز بهداشت اعم از پزشک، ‌ماما، کاردان بیماری‌ها باحضور در مصلی و برپاکردن چادر خودمراقبتی، اقدام به اندازه‌گیری BMI و کنترل فشارخون نمازگزاران نمودند.
آموزش تغذیه سالم و مضرات دخانیات برای داوطلبان سلامت و درخواست از سفیران جهت آموزش خانوارهای تحت پوشش خود، تشکیل گروه جهادی در روستاها باحضور شوراء، امام جماعت، دهیار، ریش سفیدمحل، مدیر مدرسه روستا و بهورز به منظور بررسی مشکلات و ارائه راهکار و نظرات و پیشنهادات جهت حل مشکلات روستا، جمع‌آوری زباله‌های رهاشده در طبیعت با همکاری بهورز، دهیار و شورای روستای ینگیجه سینار، برپایی ایستگاه سلامت و توزیع کتابچه، پفلت آموزشی و انتشار مطالب مفید سلامتی در راستای آگاه‌سازی مردم، ازجمله اقدامات امروز بود.
دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر