دریافت اطلاعات پایگاه

:: هفته سلامت ۱۴۰۱، حضور مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان ایجرود در نمازجمعه شهرستان زرین‎‌آباد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/23 |

هفته سلامت ۱۴۰۱
 حضور مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان ایجرود در نمازجمعه شهرستان زرین‎‌آباد

دکتر عین‌اله کرمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریستان ایجرود با همراهی کارکنان شبکه در نمازجمعه شهرستان زرین‌آباد حضور یاقتند.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، جمعه ۲۲ اردیبهشت و هفتمین روز از هفته سلامت، در مصلی نمازجمعه، نمایشگاه هفته سلامت و میز خدمت با حضور کلیه واحدهای ستادی و ارائه خدماتی از قبیل اندازه‌گیری قند و فشارخون، مشاوره روان و فرزندآوری، توزیع پمفلت و برگزاری مسابقه نقاشی برای کودکان همراه با اهداء جایزه انجام گرفت.
در پایان نماز جمعه مهندس جعفری فرماندار شهرستان، حجت الاسلام والمسلمین مقدمی امام جمعه شهرستان و جمعی از روسای ادارات شهرستان و نمازگزاران از نمایشگاه مستقر در مصلی نمازجمعه شهرستان بازدید و از خدمات مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود تقدیر نمودند .
همچنین کمپین نه به دخانیات و اعتیاد با همکاری واحد بهداشت محیط و بهداشت روان شبکه در روستاهای قره‌سعید، گلابر و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جوقین و مسابقه نقاشی با موضوع نه به دخانیات در مدرسه ابتدائی روستای اوغلبیک سفلی و مدرسه علامه حلی زرین‌آباد با اهداء جوایز به برگزیدگان، برگزار شد.
از سایر اقدامات این روز، بازدید همکاران واحد بهداشت حرفه‌ای ستاد شبکه بهداشت شهرستان از کارگاه‌های شهر زرین‌آباد در راستای رعایت دستورالمعل‌های ایمنی، بازدید همکاران واحد بهداشت محیط ستاد شبکه بهداشت شهرستان ایجرود از اماکن عمومی و اصناف سطح شهر زرین‌آباد در راستای آموزش و اجرای قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانیات و آیین‌نامه ممنوعیت تبلیغ و ترویج مواددخانی در اماکن عمومی و جمع‌آوری استندها و تابلوهای تبلیغاتی دخانیات، آموزش دانش‌آموزان و جوانان توسط همکاران واحد بهداشت محیط شهرستاد ایجرود با همکارای بهورزان در زمینه مضرات دخانیات بود.
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر