دریافت اطلاعات پایگاه

:: گذشت خانواده زنجانی، دومین ایثار ماندگار استان زنجان را رقم زد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/21 |
گذشت خانواده زنجانی، دومین ایثار ماندگار استان زنجان را رقم زد
دومین ایثار ماندگار استان با گذشت خانواده زنجانی، منجر به نجات جان چهار هموطن شد.
پایگاه خبری وبدا  - زنجان، زنده‌یاد کریم حواریون ۴۳ساله ساکن استان زنجان که به دلیل سانحه به بیمارستان آیت‌الله موسوی انتقال یافته بود، علیرغم تلاش و پیگیری‌های پزشکان و کادر درمان، دچار مرگ مغزی شد.
در ادامه با پیگیری‌های واحد پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با بزرگواری و رضایت اولیا، زنده‌یاد جهت اثبات کامل مرگ مغزی و اهدا عضو به بیمارستان سینای تهران انتقال یافت و با رضایت اولیا و خانواده بزرگوار، زنده‌یاد با اهدای کبد، قلب و  کلیه‌ها به نجات ۴ هموطن جان دوباره بخشید.
مسئول شبکه پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این خصوص گفت: مردم استان زنجان در زمینه فرهنگ حیات‌بخش و مقدس اهدای عضو مشارکت قابل تحسینی دارند که شایسته است از نوع‌دوستی و تعهد هم‌استانی شریف قدردانی کنیم.
شهریار اماموردی افزود: تلاش کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان و واحد  EICUبیمارستان آیت الله موسوی، در حمایت و نگهداری بیمار تا اهدای عضو قابل تقدیر و ستایش است.

دفعات مشاهده: 3 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر