دریافت اطلاعات پایگاه

:: بازدید دکتر بختیاری از آزمایشگاه جامع مرکزی و پروژه درحال ساخت پارک علم و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/21 |
دکتر بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از آزمایشگاه جامع مرکزی و پروژه درحال ساخت پارک علم و فناوری بازدید کرد.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، دکتر حسن بختیاری سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت در این بازدید با همراهی دکتر صمد ندری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از نزدیک ضمن بررسی روند فعالیت‌های آزمایشگاه جامع مرکزی دانشگاه و پروژه درحال احداث پارک علم و فناوری واقع در مجموعه پردیس دانشگاه، در جریان پیشرفت مراحل فیزیکی و عمرانی طرح مذکور قرار گرفت.
در این بازدید دکتر حمیدرضا فلاح‌ابدی رئیس دانشکده پزشکی و دکتر حسین مصطفوی مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه نیز حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر