دریافت اطلاعات پایگاه

:: هفته سلامت ۱۴۰۱، برگزاری نشست هم‌اندیشی با پیام‌گذاران شهرستان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/19 |

هفته سلامت ۱۴۰۱
برگزاری نشست هم‌اندیشی با پیام‌گذاران شهرستان ایجرود

نشست هم‌اندیشی با پیام‌گذاران شهرستان در خصوص ارتقاء آمادگی خانوارها در برابر بلایا و نقش خانوارهای ایمن در بحث مدیریت خطر بلایا و کاهش آسیب‌های اجتماعی با حضور رابطین ادارات شهرستان توسط واحد مدیریت بحران در ستاد شبکه برگزار شد.
پایگاه خبری وبدا- زنجان، دوشنبه ۱۹اردیبهشت ماه و در سومین روز از هفته سلامت، جلسه آموزشی حمایت‌های روانی اجتماعی در برابر بلایا برای رابطین ادارات شهرستان (کلیه ادارات) توسط کارشناس مسئول واحد بهداشت روان در ستاد شبکه بهداشت ایجرود برگزار شد.
مانور آموزش پناه‌گیری در محل خدمت و مدارس روستاهای ایجرود
مانور آموزش پناه‌گیری در محل خدمت، تخلیه اضطراری و پناه‌گیری ایمن در برای همکاران ستادی و محیطی در ستاد شبکه بهداشت و درمان ایجرود و برای دانش‌آموزان در مدارس روستاهای ارکوئین، جامع السرا و کهریز توسط واحد مدیریت بحران و مراقبین سلامت ناظر برگزار شد.
تجلیل از همکاران اداره آب و فاضلاب شهرستان درخصوص حفاظت شبکه تامین و توزیع آب شرب شهرستان برای جلوگیری از حوادث عمدی و غیرعمدی در ستاد شبکه بهداشت شهرستان توسط سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ایجرود، اعزام تیم دندانپزشکی به مناطق محروم شهرستان ( روستای هلیل‌آباد) جهت ارائه رایگان خدمات دهان و دندان به عموم مردم باحضور دندانپزشک، ارائه خدمات روانشناختی و مشاوره رایگان به عموم مردم توسط تیم ستاد شبکه بهداشت باحضور متخصص روانپزشک و یک کارشناس روان در روستای هلیل‌آباد، مراسم تجلیل از نماینده اداره هلال احمر شهرستان ایجرود به مناسب روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ توسط سرپرست شبکه بهداشت در ستاد شبکه و اهداء لوح تقدیر به همکاران واحد بهداشت محیط که در طرح بسیج نوروزی مشارکت فعال داشتند، از دیگر اقدامات این روز بود.
دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر