:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند

:: فراخوان عمومی پویش هفته طلایی واکسیناسیون در استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/7/1 |

فراخوان عمومی پویش هفته طلایی واکسیناسیون در استان زنجان

مدیر روابط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان از اجرای پویش هفته طلایی واکسیناسیون در استان زنجان (جمعه تا جمعه ۲ تا ۹ مهرماه ۱۴۰۰) با هدف پوشش حداکثری واکسن خبر داد .

دکتر مصطفی محمدی جمعه دوم مهرماه در گفتگو با خبرنگار وبدا – زنجان، با اشاره به اجرای پویش هفته طلایی واکسیناسیون در استان زنجان با هدف پوشش حداکثری واکسن اظهار داشت: خادمین و مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با راه‌اندازی ۵۸ مرکز واکسیناسیون ثابت و سیار، با کمک و همراهی صمیمانه دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح، مصمم هستند امکان و فرصتی را ایجاد نمایند تا همه مردم استان بتوانند طی مدت ۱ هفته. «جمعه ۲ مهر تا جمعه ۹ مهر» با تزریق واکسن کرونا خود، خانواده و جامعه را در برابر این بیماری ایمن نمایند.

وی افزود: این پویش امیدبخش و شادی‌آفرین در سایه وحدت و همدلی بین همه دستگاه‌های اجرایی استان شکل گرفته، تا این دستگاه‌ها فراتر از وظیفه سازمانی به مسئولیت و تکلیف اجتماعی خود عمل نمایند و با تلاش مضاعف، بی‌وقفه و صادقانه روند واکسیناسیون را تسریع نموده و از طغیان مجدد و بروز موج ششم بیماری در فصل پاییز و زمستان جلوگیری کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: با همت مسئولین و همکاری و همراهی مردم فهیم، استان زنجان با این ابتکار جدید در سطح کشور در صدد است با یک استراتژی یکپارچه و با بکارگیری همه توان و ظرفیت فردی، سازمانی و اجتماعی، به کمک و پشتیبانی کادر بهداشت و درمان، که با بیش از ۱۹ ماه مجاهدت عاشقانه و تاب آوری تحسین برانگیز، پای سلامت ملت فداکار و بزرگ کشور خود استوار ایستادند، بشتابد .

دکتر محمدی تصریح کرد: این فرصت یک هفته‌ای را در هفته پرافتخار دفاع مقدس و در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مغتنم بشماریم و با عزمی راسخ و سعی وافر تلاش کنیم تا میزان و درصد واکسیناسیون عمومی را به بالای ۷۵ درصد برسانیم و از اوج‌گیری مجدد موج ششم بیماری کرونا و  اعمال اجباری محدودیت‌ها و تعطیلی و ... در پاییز و زمستان جلوگیری کنیم.

وی ضمن ادای احترام قلبی نسبت به مردم شریف و نجیب استان و درخواست حمایت‌طلبی همه‌جانبه از تک‌تک شهروندان و هم استانی‌های بزرگوار برای نیل به این هدف نورانی و مقدس و دعوت و همراهی جاماندگان برای واکسیناسیون، اطمینان داد که اگر با عشق بخوانیم و محکم قدم برداریم، حتما می‌توانیم .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین از همه سرمایهها و عناصر ارزشمند، محبوب و مقبول اجتماعی، شخصیت‌های تأثیرگذار علمی، دینی، فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان اجتماعی، خیرین خیرخواه، کلیه عزیزان دارای تریبون‌های تبلیغاتی، اطلاع‌رسانی و اصحاب رسانه‌های همیشه حامی و همراه خادمین سلامت و سلامتی مردم، همچنین فعالان مسئولیت‌پذیر، دلسوز و دغدغه‌مند شبکه‌های اجتماعی، مادحین ارجمند و هیئات مذهبی و ... درخواست ‌نمود با جریان سازی، موج آفرینی، اطلاع‌رسانی موثر میدانی و متفاوت، تبلیغ، ترویج و اقناع سازی توام با تکریم و محبت به پویش؛ "هفته واکسیناسیون عمومی" به عنوان همیاران سلامت و سفیران واکسن بپیوندند و کمک کنند تا روند واکسیناسیون شتاب و شدت بیشتر و روزافزونی به خود بگیرد .

دکتر محمدی گفت: هر جا، نیت خیر، تلاش صادقانه و خالصانه، برای رضای الهی باشد و وحدت، همدلی و توکل در میان باشد، پیروزی و سربلندی حتمی است .

افزایش پایگاه‌های واکسیناسیون در زنجان به ۲۱ مرکز

در راستای اجرای پویش هفته طلایی واکسیناسیون در استان زنجان، پایگاه‌های واکسیناسیون هم از ۱۹ مرکز به ۲۱ مرکز افزایش یافت .

همچنین علاوه بر ۲۱ مرکز تجمیعی واکسیناسیون، ۲۸ تیم سیار هم در راستای پوشش حداکثری واکسن در استان فعال شده‌اند که ۱۲ تیم از این مجموع، مشغول واکسیناسیون در ادارات، ۸ تیم پوشش خانه به خانه در مجتمع‌های مسکونی، ۴ تیم اطراف خیابان سعدی و ۴ تیم هم به واکسیناسیون شاغلان در کارخانجات شهرک صنعتی و شهرک نوآوران مشغول هستند و ۸ تیم واکسیناسیون هم در روستاهایی که پوشش واکسیناسیون کمتری دارند، خانه به خانه فعالیت دارند.
دفعات مشاهده: 19 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر