:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: جلب حمایت استانداران برای اجرای بهتر پزشک خانواده شهری ::

تاکید وزیر بهداشت به روسای دانشگاه ها؛

جلب حمایت استانداران برای اجرای بهتر پزشک خانواده شهری

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار تعامل روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور با استانداران برای اجرای هرچه بهتر برنامه پزشک خانواده شهری شد.

به گزارش وب­دا دکتر مرضیه وحید دستجردی افزود: جلب حمایت هرچه بیشتر استانداران و تعامل خوب ستادهای اجرایی، استانی و ملی و همچنین ستادهای راهبری و سیاستگذاری و هماهنگی این ستادها در پیشبرد هر چه بهتر برنامه پزشک خانواده شهری ضروری است.

وی اظهار داشت: باتوجه به حمایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران بیمه ها از نسخه 02 پزشک خانواده شهری، این تعامل و جلب همکاری ها در اجرای بهتر این نسخه اثربخش است.

وی پایلوت سال گذشته پزشک خانواده شهری در استان های چهارمحال و بختیاری، خوزستان و سیستان و بلوچستان را گام مهمی در افزایش قابلیت اجرایی نسخه 02 ارزیابی کرد و گفت: ضعف های پزشک خانواده روستایی در این پایلوت مشخص شد و راه برای اصلاحات دیگر هم باز است.

وی در پایان اهمیت برنامه پزشک خانواده را مورد تاکید مجدد قرار داد و خاطر نشان کرد: هم اکنون هرجا بسترهای لازم فراهم باشد اجرای این برنامه در اولویت برنامه های سلامتی قرار می گیرد و به تدریج در یک و نیم سال آینده پزشک خانواده و نظام ارجاع در تمام شهرهای کوچک و بزرگ کشور مستقر خواهد شد.

گفتنی است: در تشکیلات نسخه 02 پزشک خانواده شهری ستاد ملی به ریاست رییس جمهور و معاونت معاون اول رییس جمهور و دبیری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستادهای استانی به ریاست استانداران، ستاد سیاستگزاری به ریاست معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد اجرایی به ریاست قائم مقام معاونت بهداشت و مجری برنامه پزشک خانواده و ستادهای راهبری به ریاست روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور پیش بینی شده است./202

چهارشنبه ١٣ اردیبهشت ١٣٩١- ١١:١٨ / شماره خبر: ٦٢٢٩٣

دفعات مشاهده: 2427 بار   |   دفعات چاپ: 597 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 90 بار   |   0 نظر