:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: عزم وزارت بهداشت و دولت در اجرای برنامه پزشک خانواده جدی است ::

رییس شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت:

عزم وزارت بهداشت و دولت در اجرای برنامه پزشک خانواده جدی است

رییس شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت تاکید کرد: اهداف برنامه تحول نظام خدمات سلامت را می‌توان در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع جستجو کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر لاریجانی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت خواند و گفت: گرچه این برنامه در وزارت بهداشت قدمت دارد اما عزم جدی‌تر برای اجرای آن در سال‌های اخیر به وجود آمده به‌ویژه اینکه در سال جاری این بحث از سطح روستاها به سطح شهرها نیز کشیده است.

وی با تاکید براینکه برنامه تحقق نظام سلامت در بسیاری از کشورها برنامه نظام دولت‌هاست و منحصر به یک وزارت‌خانه خاص نیست افزود: جای بسیار خرسندی است که استانداران نیز در این برنامه حاضر هستند و به عنوان ستاد اجرایی آن فعالیت می‌کنند.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه وزارت بهداشت در چند هفته آینده پوشش صددرصدی خانه‌های بهداشت را اعلام و تا یک و نیم سال آینده مراکز بهداشتی درمانی را نیز به صددرصد خواهد رساند گفت: این امر در دانشگاه علوم پزشکی تهران با تدبیر معاون بهداشتی و با روش واگذاری خدمات که یک کار ارزشمند است به پوشش صدردرصدی رسیده که امیدواریم این مساله در اجرای برنامه پزشک خانواده نیز به مدد دانشگاه بیاید.

وی افزود: برای رسیدن به اهدافمان در برنامه اصلاح نظام خدمات سلامت همچون کاهش مصرف دارو و کنترل بیماری‌ها و نیز پرونده سلامت می‌توان آن را در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع جستجو کرد.

دکتر لاریجانی بر همت گماردن در اجرای این طرح نیز تاکید کرد و با اشاره به مزایای هدفمندی یارانه‌ها گفت: ما نمی‌توانیم اصلاح ساختاری ایجاد کنیم و نخواهیم یکسری از مشکلات را نیز بپذیریم. /113/203

دوشنبه ١١ اردیبهشت ١٣٩١- ٠٩:١٧ / شماره خبر: ٦٢١٠٩

دفعات مشاهده: 2149 بار   |   دفعات چاپ: 587 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 101 بار   |   0 نظر