:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: رونمایی از نسخه جدید برنامه پزشک خانواده ::

حضور وزاری بهداشت و رفاه صورت گرفت؛

رونمایی از نسخه جدید برنامه پزشک خانواده

با حضور وزیر بهداشت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسخه 02 پزشک خانواده رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، پس از اجرای موفق برنامه پزشک خانواده در سه استان خوزستان،‌ چهارمحال و بختیاری و سیستان و بلوچستان، نسخه 02 برنامه پزشک خانواده که در حال حاضر به تأیید هیئت دولت هم رسیده است و در شورای عالی سلامت تصویب شده است، امروز صبح در همایش کشوری پزشک خانواده رونمایی شد.

وزیر بهداشت: منابع و اعتبارات برنامه پزشک خانواده را دولت پرداخت می کند

دولت منابع و اعتبارات اجرای دستورالعمل برنامه پزشک خانواده را تامین خواهد کرد و در مجموع با اجرای برنامه پزشک خانواده و استقرار نظام ارجاع ، هزینه از جیب مردم کاهش می یابد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش کشوری پزشک خانواده و نظام ارجاع و مراسم رونمایی از نسخه 02 برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع که با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: در سطح یک این طرح و برای معاینه و دارو، مردم هزینه ای پرداخت نمی کنند و اگر ارجاع به سطوح دو و سه در نظام ارجاع انجام شود و بیمار نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشد فرانشیز ده درصدی کنونی به پنج درصد کاهش خواهد یافت.

دکتر مرضیه وحید دستجردی افزود:‌ بیماران خاص و صعب العلاج نیز در این نظام درمان می شوند و در درازمدت کاهش بیمه ها از نظر منابع و اعتبارات، صرفه جویی در اعتبارات و افزایش رضایتمندی مردم را با افزایش شاخص های خدمات سلامت خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در این طرح مردم بهترین خدمات را در مناسب ترین زمان دریافت خواهند کرد افزود: امیدواریم با عزمی که در همه دستگاههای ذیربط وجود دارد بتوانیم در حداقل زمان، این برنامه خوب، مفید ، مترقی و تاثیرگذار را تا پایان سال اجرا کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پنجم در بندهایی با دقت به برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع پرداخته است و هم اکنون با اجرای این برنامه، در برهه ای بسیار حساس و تاثیرگذار در کشور قرار داریم. /203

شنبه ٢ اردیبهشت ١٣٩١- ٠٩:٣٢ / شماره خبر: ٦١٤٩١

دفعات مشاهده: 2108 بار   |   دفعات چاپ: 524 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 102 بار   |   0 نظر