:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: عدالت در سلامت و پاسخگویی مهمترین هدف برنامه پزشک خانواده ::

رییس مرکز توسعه شبکه و ارتقای سلامت وزارت بهداشت؛

عدالت در سلامت و پاسخگویی مهمترین هدف برنامه پزشک خانواده

رییس مرکز توسعه شبکه و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عدالت در سلامت و پاسخگویی را مهمترین هدف برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برشمرد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد شریعتی در مراسم رونمایی از دستورالعمل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع (نسخه 02) که با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش سلامت، اصلاح نظام سلامت، پیشگیری از بیماری و ارتقاء سلامت،‌ عدالت در سلامت و افزایش پاسخگویی،‌اصلاح الگوی مصرف و کاهش پرداخت از جیب مردم و استفاده از پرونده الکترونیک سلامت از اهداف اصلی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع است.

وی در خصوص تفاوت بین پزشک خانواده و پزشک مرسوم گفت: پزشکی مرسوم بیمارنگر است و بیمار بیشتر، درآمد بیشتر را شامل می شود اما در پزشک خانواده به تمام ابعاد سلامت توجه کرده و به ریشه یابی بیماری فرد می پردازد.

دکتر شریعتی تصریح کرد: روش کار در تدوین نسخه 02 به این صورت است که پس از پایلوت برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در سه استان خوزستان،‌ چهارمحال و بختیاری و سیستان و بلوچستان نواقص این برنامه شناسایی شده و طی جلسات کارشناسی متعدد راه کارهای مناسب طراحی شده و طی فرآیند چند مرحله ای مورد توافق دو وزارتخانه قرار گرفت.

رییس مرکز توسعه شبکه و ارتقای سلامت وزارت بهداشت در ادامه در خصوص ویژگی های نسخه 02 گفت: این نسخه با استفاده از تجارب داخلی و بین المللی تهیه شده و برای همه مردم حتی افراد فاقد بیمه تدابیر لازم دیده شده است و در هر مکان و زمان خاصی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین در مورد پرونده الکترونیک سلامت اضافه کرد: این پرونده الکترونیک تعامل مبتنی بر ICT است که به پزشک خانوده و تیم سلامت کمک می کند تا مشکلات و بیماری ها را در این پرونده یاداشت کنند و این اطلاعات در همه جا و در همه زمان در دسترس است همچنین هدایت هوشمند برنامه ریزی و تخصیص بودجه را می توان با استفاده از این پرونده دریافت کرد. /203

شنبه ٢ اردیبهشت ١٣٩١- ١٠:٢٩ / شماره خبر: ٦١٤٩٣

دفعات مشاهده: 2301 بار   |   دفعات چاپ: 526 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 112 بار   |   0 نظر