:: دکتر پرویز قزلباش؛ فوتی یا عارضه جدی از واکسن کرونا در استان زنجان نداشته‌ایم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۶ خرداد ۱۴۰۰)
:: مصرف کنندگان پن انسولین به مراکز دیابت در استان زنجان مراجعه کنند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۵ خرداد ۱۴۰۰)
:: دکتر پرویز قزلباش عنوان داشت؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان زنجان، ۷۵ درصد است

:: دکتر پرویز قزلباش؛ افزایش نسبت رهگیری افراد در تماس نزدیک با بیماران کووید-۱۹ در خردادماه ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/17 |

دکتر پرویز قزلباش؛
افزایش نسبت رهگیری افراد در تماس نزدیک با بیماران کووید-۱۹ در خردادماه

رییس دانشگاه علوم ‌پزشکی استان زنجان در جلسه ستاد مدیریت پیشگیری کروناویروس استان با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی گفت: از ابتدای آذرماه سال گذشته، نسبت رهگیری افراد در تماس نزدیک با بیماران کووید-۱۹ از ۲/۶ نفر در هفته اول آذرماه به ۸/۳ نفر در هفته دوم خردادماه افزایش یافته است .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم ‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان صبح دوشنبه ۱۷ خردادماه در جلسه ستاد مدیریت پیشگیری کروناویروس استان در سالن پیامبر اعظم (س) استانداری با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کووید۱۹ در استان اظهار کرد: روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان به صورت قطره‌چکانی، نزولی، و همچنان ۲۰۰ تخت بیمارستانی مختص این بیماران است، و روند سرپایی بیماری نیز تقریباً ثابت است.

رییس کلان منطقه ۶ آمایشی کشور با اشاره به اخذ ۳۴۹ هزار و ۷۰۸ تست کرونا در استان زنجان، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، افزود: از این تعداد، ۹۰ هزار و ۴۱۸ مورد مثبت بوده است.

وی با بیان اینکه میزان مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته کووید - ۱۹ کاهش معنا‌داری نداشته، تصریح کرد: مجموع مراجعات به این مراکز، در هفته اول خردادماه، ۷۱۹۹ نفر، و در هفته دوم خردادماه نیز، ۶۹۸۵ نفر بوده است.

مدیر ارشد دانشگاه علوم‌ پزشکی استان زنجان، با اشاره به گردش بالای ویروس کرونا در شهرستان‌های ابهر، خدابنده و خرم‌دره ادامه داد: در هفته اخیر موارد مثبت PCR در این شهرستان‌ها بالای ۳۰ درصد بوده است.

به گفته دکتر قزلباش با اجرای طرح شهید سلیمانی از ابتدای آذرماه سال گذشته، نسبت رهگیری افراد در تماس نزدیک با بیماران از ۲/۶ نفر در هفته اول آذرماه به ۸/۳ نفر هفته دوم خردادماه افزایش یافته، و همچنین درصد موارد مثبت سرپایی در این مدت، از ۴۴.۶ درصد به ۱۳.۳ درصد کاهش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزود: اکنون روند بیماری کرونا در همه شهرستان‌های استان زنجان کاهشی است و در برخی استان‌ها همراه با نوساناتی، کاهشی است.

رییس کلان منطقه ۶ آمایشی کشور درخصوص واکسیناسیون کووید - ۱۹ در سالمندان در ۱۶ خردادماه، اظهار کرد: در سالمندان بالای ۸۰ سال ۷۷.۶۸ درصد، سالمندان ۷۹ تا ۷۵ سال ۶۷.۷۴ درصد و سالمندان ۷۰ تا ۷۴ سال هم، ۷۲.۰۵ درصد، تزریق انجام شده است .

وی با تاکید بر اینکه شهروندان نگران تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا در استان زنجان نباشند، افزود: متاسفانه به دلیل اخلال در ورود واکسن کرونا، واکسیناسیون با سرعت کمتری در حال تزریق بوده ولی با ورود واکسن در روزهای آتی، این روند با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

دکتر قزلباش تصریح کرد: درخصوص راه‌اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان، با مشکلاتی ازجمله، تامین نیروی انسانی، کامپیوتر، اینترنت و وسایل نقلیه مواجه هستیم .

مدیر ارشد دانشگاه علوم‌ پزشکی استان زنجان با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی کووید - ۱۹ و نظام سلامت؛ درس‌های آموخته در زنجان، افزود: این همایش با برگزاری ۶ پنل تخصصی به صورت مجازی برگزار شد .

مدیر ارشد دانشگاه علوم‌ پزشکی استان زنجان اظهار داشت: تعداد مقالات دریافتی در این همایش ۳۵۱ مورد بوده، که ۲۱۶ مقاله پذیرفته شد و از این تعداد، ۲۱ مقاله در بخش سخنرانی و ۱۹۵ مقاله نیز در بخش پوستر بوده است.
دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر