:: دکتر پرویز قزلباش؛ فوتی یا عارضه جدی از واکسن کرونا در استان زنجان نداشته‌ایم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۶ خرداد ۱۴۰۰)
:: مصرف کنندگان پن انسولین به مراکز دیابت در استان زنجان مراجعه کنند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۵ خرداد ۱۴۰۰)
:: دکتر پرویز قزلباش عنوان داشت؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان زنجان، ۷۵ درصد است

:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ قطع زنجیره بیماری کرونا، با واکسیناسیون ۶۰درصد از جمعیت میسر می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/9 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
قطع زنجیره بیماری کرونا، با واکسیناسیون ۶۰درصد از جمعیت میسر می‌شود

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری با بیان اینکه واکسیناسیون کرونا با هدف جلوگیری از عوارض، و مرگ و میر بیماری است گفت: برای قطع زنجیره بیماری باید ۶۰درصد از جمعیت استان واکسینه شوند .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر یکشنبه ۹ خردادماه در نشست خبری درخصوص واکسیناسیون کرونا در استان اظهار داشت: در مجموع در رده سنی بالای ۷۰ سال، نزدیک ۷۰ درصد واکسیناسیون انجام شده است .

دکتر قزلباش در پاسخ به سوالی درخصوص تزریق واکسن، ادامه داد: واکسیناسیون با هدف جلوگیری از عوارض و مرگ و میر بیماری است و برای قطع زنجیره باید ۶۰درصد از جمعیت استان واکسینه شوند که این درصد حدود ۶۵۰ هزار نفر خواهد بود .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ادامه داد: برای کاهش مرگ و میر و عوارض ناشی از ابتلا به کرونا، باید جمعیت بالای ۶۰ سال واکسینه شوند که این جمعیت حدود ۱۱۱ تا ۱۱۵ هزار نفر است .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری در رابطه با وضعیت کلی بیماری کرونا در استان اظهار داشت: خوشبختانه بیماری در بخش سرپایی و بستری، روند نزولی دارد و هر هفته ۱۵ الی ۲۰ درصد نسبت به هفته قبل در بخش سرپایی، کاهش مراجعات را شاهد هستیم. و در بخش بستری هم، روند کاهشی به صورت قطره‌چکانی است . ولی همچنان گردش ویروس بالا است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با اشاره به مصوبات ستاد ملی کرونا درخصوص اعمال محدودیت مسافرت در تعطیلات پیش رو، اظهار داشت: محدودیت تردد را، از روز سه‌شنبه ۱۱ خرداد تا دوشنبه هفته بعد، ۱۷ خرداد، علاوه بر شهرهای قرمز، در شهرهای زرد هم خواهیم داشت تا از گردش ویروس جلوگیری کند .

به گفته دکتر قزلباش نگرانی این است که در هفته‌های آخر خرداد به دلایل مختلف، مجددا شاهد اوج‌گیری بیماری باشیم که در این راستا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی همچنان مورد تاکید جدی است .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان اظهار داشت: واکسیناسیون خبرنگاران براساس آخرین پروتکل، در فاز سوم انجام خواهد شد .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری در پاسخ به سوالی درخصوص عوارض بیماری کرونا تصریح کرد: این بیماری هم، مثل هر بیماری عوارضی دارد ولی بعد از ۱۵ ماه از شیوع، هنوز ناشناخته است. و متاسفانه عوارض بسیار سنگینی به ویژه در ریه، اعصاب مرکزی، سیستم خونی؛ و درکل ضایعات بسیار جدی دارد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان افزود: درمان‌های بیماری کرونا، نگهدارنده است و هیچکدام از داروها ویروس را از بین نمی‌برد، بلکه بیماری را مختل، و عوارض را کمتر می‌کند تا بیمار دوره بیماری را طی کند .

دکتر قزلباش با اشاره به اینکه تامین اکسیژن بیماران کرونا، هزینه‌های هنگفتی بر سیستم سلامت تحمیل کرد ابراز داشت: خوشبختانه در استان مشکلی در تامین اکسیژن نداشتیم .

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اختلالات ایجادشده قطعی برق در بیمارستان‌ها اظهار داشت: بیمارستان‌ها به عنوان مراکز حساس، و براساس اصول پدافند غیرعامل، برق اضطراری دارند و به ویژه در مکان‌های خاص، که نیاز به توجه جدی دارند .

گفتنی است این نشست روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته از طریق ویدیوکنفرانس در بستر Adobe به آدرس‌ http://vc.zums.ac.ir/rzb در محل استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود .

همزمان با این نشست، لایو اینستاگرامی نیز برگزار می‌شود که دکتر قزلباش پاسخگوی سوالات مردمی است و در این خصوص، مردم عزیز جهت ثبت سوالات خود و دریافت پاسخ، می‌توانند به صفحه اینستاگرام رسمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به نشانی zums.media مراجعه کنند .
دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر