:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت فردا، در زنجان برگزار می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان: آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: اختصاص یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه اکوکاردیوگرافی به کلینک تخصصی حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده

:: اجازه نداریم صحت و سلامت مردم را به خاطر بی توجهی به پروتکلها به خطر بیندازیم ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/28 |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان
در نشست خبری تاکید کرد:

اجازه نداریم صحت و سلامت مردم را به خاطر بی توجهی به پروتکلها به خطر بیندازیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست خبری با تاکید بر این که محدودیتهای رنگهای قرمز و نارنجی با قاطعیت باید اعمال شود گفت:  هرگونه مسامحه، سهل انگاری، سست گرفتن و عادی پنداری موضوع به همه آسیب خواهد زد و اجازه نداریم صحت و سلامت مردم را به خاطر بی توجهی به پروتکلها به خطر بیندازیم.

به گزارش وب دا - زنجان؛  دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست خبری روز شنبه ۲۸ فروردین ماه در پاسخ به سوال خبرنگاران با اشاره به اینکه همچنان روند بیماران سرپایی و بستری در استان افزایش یابنده و صعودی است؛  افزود: در استان زنجان روند افزایشی در بیماران سرپایی داریم و انتظار داریم این روند را در بیماران بستری نیز تجربه کنیم که باید آمادگی لازم را داشته باشیم .

وی  میزان رعایت  پروتکلهای بهداشتی در استان را ۷۵درصد عنوان کرد و گفت:  که این میزان برای جلوگیری از زنجیره انتقال کافی نیست و باید به بالای ۹۵ درصد برسد .

وی درپاسخ به سوالی گفت: مبتلایان به کرونا که در منزل قرنطینه هستند،  اصلی ترین راه که باید انجام دهند؛ جدا شدن از سایر افراد منزل برای جلوگیری از لود بیشتر ویروس است وافراد قرنطینه در منزل  باید به تغذیه خود نیز توجه جدی داشته باشند و با مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک حتما دارو های ضد ویروسی و ضد التهابی نیز مصرف کنند و حتما مصرف کورتن با نظر و تجویز پزشک نیز بسیار موثر است.

دکتر قزلباش در ادامه  افزود: افرادی که شاغل نیستند و در منزل هستند بعد از ۱۴ روز اگر علایمی نداشته باشند نیاز به تست مجدد نیست؛ ولی شاغلین و افرادی که در محیط بیرون مشغول هستند بهتر است بعد از ۱۴ روز با تشخیص پزشک تست مجدد گرفته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ؛ در ادامه  در پاسخ به سوالات مطرح شده مردمی هم  افزود؛ هرواکسنی برمبنای خاص خود طراحی میشود و هر واکسنی که خریداری میشود و وارد کشور می شود دارای تاییدیه  سازمان بهداشت جهانی و مجوز وزارت بهداشت و بر اساس اصول علمی  میباشد.

وی  در نشست خبری با اعلام این که  با بیمارستان جنرال در استان  یعنی بیمارستان که حداقل رشته‌های جراحی داخلی؛ زنان و مامایی را داشته باشد و  هم برای اطفال هم ارائه بشود بسیارطرح خوبی است و در آینده هم مطرح و پیگیری خواهیم کردافزود: با به ثمر نشستن تعداد تختهای مورد نیازدر استان شاخصهای تخت در استان به بالاترین حد خود خواهد رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: اگر تا دوهفته دیگر روند بیماری به همین شدت افزایش یابنده باشد؛ نگرانی از این است که نمی دانیم این روند تا کجا متوقف خواهد شد تدبیر و مدیریت در بیمارانی که تا دوهفته دیگر اگر روند بیماری به همین شدت افزایش یابنده باشد؛ نگرانی از این است که نمی دانیم این روند تا کجا متوقف خواهد شد؛ تدبیر و مدیریت در بیمارانی که نیاز به بستری دارند و بیماران سرپایی باید انجام شود .

دکتر قزلباش در پاسخ به سوال تاثیر ویتامینهای  DوC در درمان کرونا گفت؛ویتامین c جزو ویتامین های است که در  درمان کرونا با نظر پزشک درمان گر استفاده میشود و کسانیکه زمینه کمبود ویتامین Dدارند در معرض ابتلا و آسیب کرونا  بیشترهستند ودرمانهای  ویتامین Dو Cبا هم تفاوت دارند در هر صورت نظر پزشک در درمان مهم است و بر اساس نظر پزشک درمان گر مورد اعتماد باید عمل شود.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر