:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت فردا، در زنجان برگزار می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان: آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: اختصاص یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه اکوکاردیوگرافی به کلینک تخصصی حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده

:: ۲۹ اردیبهشت ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛ دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/28 |

۲۹ اردیبهشت ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛
دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی

دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی به مدت ۲ روز از ۲۹ تا ۳۰ اردیبهشت ماه سال‌جاری به صورت مجازی در زنجان برگزار می‌شود .

دکتر مهرداد حمیدی در گفتگو با خبرنگار وبدا – زنجان، اظهار داشت: دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی به همت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همکاری موسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود .

دبیر دومین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی امروز شنبه ۲۸ فروردین در حاشیه برگزاری اولین جلسه این سمپوزیوم در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه افزود: این سمپوزیوم به مدت ۲ روز از ۲۹ تا ۳۰ اردیبهشت ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می‌شود .

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: مهمترین دستاورد دوره اول سمپوزیوم، ایجاد شبکه‌ای از متخصصان و طرح جدی موضوع برای خود ما بود، و خوشبختانه وزارت بهداشت هم به خوبی ضرورت وجود مدل واقع‌بینانه و الگوی توسعه این میان رشته‌‌ای‌ها را، براساس نیازها و واقعیت‌های امروز دریافته است .

وی با بیان این که میان رشته‌ای، خلق یک رشته جدید نیست بلکه خلق یک زمین بازی جدید است که ممکن است در قالب یک کلان پروژه یا یک گروه تحقیقاتی موقت دنبال شود تصریح کرد: میان رشتگی را نه یک هدف که باید یک وسیله ببینیم که راهگشای نیازهای متعدد و متنوع زیست اجتماعی ما است.

به گفته دکتر حمیدی در سمپوزیوم دوم تلاش داریم از شناختن نظریه‌ها به زمینه‌های عملی و اجرایی نزدیک شویم و حتی الامکان نشست‌هایی در زمینه ابعاد عملی میان رشته‌ای‌ها داشته باشیم.

دبیر دومین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی خروجی ابراز داشت: دومین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی به عنوان دومین گزارش سیاستی به وزارت بهداشت عرضه خواهد شد و سعی می‌شود این سمپوزیوم سالانه به عنوان یک رویداد واقعی و منتج به نتیجه در فضای علمی کشور معرفی شود .

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: افقی که دانشگاه علوم پزشکی زنجان از برگزاری این سری سمپوزیوم‌ها می‌بیند، تأسیس انستیتو مطالعات دانش‌های میان رشته‌ای در علوم پزشکی با همکاری مؤسسه در دانشگاه است و یکی از بندهای توافق‌نامه اولیه با مؤسسه، ایجاد همین انستیتو بوده که به عنوان موطن این سمپوزیوم برای پیگیری دغدغه‌های آن فعالیت کند.

علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات مربوط به این سمپوزیوم و جزئیات محورهای پیشنهادی را در سامانه همایش به آدرس www.idsymp.ir ،سامانه دانشگاه علوم پزشکی زنجان به آدرس www.zums.ac.ir  و همچنین در سامانه مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی به آدرس /سمپوزیوم-مطالعات-میان‌رشته‌ای-۲/http://iscs.ac.ir   مشاهده کنند.
دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر