:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت فردا، در زنجان برگزار می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان: آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: اختصاص یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه اکوکاردیوگرافی به کلینک تخصصی حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده

:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ میزان اشغال تخت‌های بستری در استان بالای ۸۰۰ نفر است ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/27 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

میزان اشغال تخت‌های بستری در استان بالای ۸۰۰ نفر است

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری اظهار داشت: میزان اشغال تخت‌های بستری در استان بالای ۸۰۰ نفر است که به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا اختصاص دارد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ظهر جمعه ۲۷ فروردین در نشست خبری با موضوع موج چهارم بیماری کووید-۱۹ با اشاره به رنگ‌بندی جدید شهرهای کرونایی اظهار داشت: رنگ‌بندی ببماری کرونا تغییری نکرده، و منظور از رنگ سیاه این است که وضعیت قرمز است. اما شاخص آمار ابتلا و بستری بیش از قرمز است.

دکتر قزلباش افزود: درحال حاضر رنگ بیشتر شهرهای کشور بالاتر از قرمز است و در این خصوص محدودیت‌های جدیدی اعلام نشده، و هرگونه تغییر در رنگ‌بندی، از طریق ستاد ملی کرونا اعلام می‌شود .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه بیماری در کشور در حال اوج‌گیری و افزایش است، تصریح کرد: طبیعی است اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، مشکلات جدی به ویژه در بستری‌ها خواهیم داشت .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری ادامه داد: بیماری کرونا در کودکان بدون علامت است و فعلا روند معنی‌دار ندارد . ولی میزان ابتلا به لحاظ سنی افزایش یافته است .

وی ابراز داشت: پروتکل‌های بهداشتی در نانوایی‌ها در ماه رمضان ساماندهی بهتری یافته و باید با همکاری خود مردم رعایت‌ها بیشتر و بهتر شود .

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید براینکه وضعیت سرپایی با شیب کم، همچنان روند افزایشی دارد اظهار داشت: بستری‌ها نوسان دارد و در چند روز گذشته از ۱۵۲ تا ۱۳۴ و... نفر بستری را داشتیم .

دکتر قزلباش ادامه داد: حجم زیادی از تخت‌های بستری به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دارد و با این شرایط خدمات سایر بیماران را باید کم کنیم .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطرنشان کرد: میزان اشغال تخت‌های بستری در استان بالای ۸۰۰ نفر است که به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا اختصاص دارد .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه دیدوبازدیدها، مسافرت‌ها و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی نتایج خود را در هفته پیش رو نشان خواهد داد تصریح کرد: انتظار است در این هفته با شدت بیشتر بیماری مواجه شویم .

وی با بیان اینکه اگر میزان بستری‌ها افرایش یابد، تخت‌های بستری با کاهش مواجه می‌شود افزود: در این راستا، باید بیماریابی، رهگیری و جداسازی بیماران و خانواده‌های آنها و افرادی که با این بیماران مراوده داشته‌اند را شناسایی کنیم و آزمایش‌های متعدد انجام دهیم . که این کارها به شدت درحال انجام است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های غیر دانشگاهی، علاوه بر دانشگاهی، ابراز کرد: در کنار استفاده از این ظرفیت‌ها، مرکز درمان موقت بیماران سرپایی و بستری را راه‌اندازی کردیم .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یکی از پایه‌های اصلی و اساسی بیماری ایجاد محدودیت‌ها و رعایت مردم مخصوصا در اوج پیک‌ها است، تاکید کرد: مردم، مخصوصا از ارتباطات خانوادگی، فامیلی، و دورهمی دوری کنند . به ویژه در این ایام ماه مبارک، از مردم خواهشمندم که رعایت پروتکل‌ها را جدی بگیرند .

گفتنی است: این نشست به طور مرتب و روزانه تا کنترل و مدیریت موج چهارم بیماری کروناویروس از طریق ویدیوکنفرانس در بسترAdobe  به آدرس‌http://vc.zums.ac.ir/rzb  در محل استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان با موضوع تشریح وضعیت موج چهارم بیماری کروناویروس برگزار خواهد ‌شد .

همزمان با این نشست، لایو اینستاگرامی نیز برگزار می‌شود که دکتر قزلباش پاسخگوی سوالات مردمی است و در این خصوص، مردم عزیز جهت ثبت سوالات خود و دریافت پاسخ، به صفحه اینستاگرام رسمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به نشانیzums.media   مراجعه کنند .
دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر