:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند

:: رییس انستیتوپاستور ایران؛ همت کشور برای تهیه واکسن موثر و ایمن ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/3 |

رییس انستیتوپاستور ایران؛
همت کشور برای تهیه واکسن موثر و ایمن

دکتر علیرضا بیگلری درخصوص واکسیناسیون کووید۱۹ اظهار داشت: تمام همت کشور به کار رفته برای اینکه بتوانیم برای هموطنان، واکسنی تهیه کنیم که ایمن، بی‌ضرر، موثر و کارا باشد و مهمتر از همه، مردم عزیزمان را در برابر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ مصون و ایمن کند.

دکتر علیرضا بیگلری رییس انستیتوپاستور ایران در گفتگو با خبرنگار وبدا، درخصوص واکسیناسیون کووید۱۹ اظهار داشت: با توجه به اینکه انسان با پیچیده‌ترین بیماری قرن اخیر مواجه شد و مسلماً تجربه‌های بشری ثابت کرد که یکی از راه‌های موثر در کنترل این بیماری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، و در کنار آن استفاده از واکسن جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری است. و به همین خاطر مقوله واکسیناسیون یا زدن واکسن در تمام دنیا به عنوان یک ضرورت در تمام کشورها دنبال می‌شود.

دکتر بیگلری افزود: کشور ایران از همان روزهای اول سعی کرد از طریق ارتقاء تولیدات داخلی و همینطور پروژه‌های مشترک با کشورهای دیگر، برای ساخت واکسن، و همینطور خرید از منابع معتبر داخلی، تمام همت خود را به کار ببرد تا واکسنی را برای مردم کشور عزیزمان فراهم کند که دو جنبه را در خود دارا باشد، یکی اینکه واکسنی موثر و کارا باشد و مهمتر از آن، واکسنی باشد بی‌خطر و بی‌ضرر .

رییس انستیتوپاستور ایران ادامه داد: تمام همت کشور به کار رفته برای اینکه بتوانیم برای هموطنان، واکسنی تهیه کنیم که ایمن، بی‌ضرر، موثر و کارا باشد و مهمتر از همه، مردم عزیزمان را در برابر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ مصون و ایمن کند.
دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر