:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت فردا، در زنجان برگزار می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان: آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: اختصاص یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه اکوکاردیوگرافی به کلینک تخصصی حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده

:: بازدید جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی از مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/7 |

بازدید
جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی از مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه
 جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  صبح روز جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰در برنامه  بیمارستانها و مراکز بهداشتی و در مانی دانشگاه بازدید نمود .
به گزارش  وب دا- زنجان؛ دکتر سعید سرداری  جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت و منابع  و برنامه ریزی دانشگاه در بازیدی از  مرکز فوریتهای پزشکی استان و ضمن تبریک سال جدید به همکاران از روند ارائه خدمت در ایام نوروز در این مرکز از نزدیک آشنا شد .

دکتر سعید سرداری  سپس با حضور در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... موسوی  از بخشهای تریاژ اورژانس، پزشکی اورژانس، اتاق واکسیناسیون کووید ۱۹ ، طب اورژانس و اتاق cprدر این مرکز نیز بازدید نموده و از نزدیک از نحوه ارایه خدمات درمانی به مراجعین آشنا شد.

جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی و دکتر مقتداشعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتاعی در برنامه بازدید از مراکز درمانی استان با حضور در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)  از دفتر پرستاری بازدید نمودند.

در ادامه بازدید از بیمارستان حضرت ولیعصر( عج)  از بخش اعصاب و بخش داخلی این مرکز نیز بازدید بعمل آمد و با گزارش مسئولین و پرستاران  بخش از روند خدمت رسانی به بیماران و مراجعین از نزدیک آشنا شدند .

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز جمعه در برنامه بازدید از مراکز درمانی از بخشهای مختلف مرکز درمانی شهیدبهشتی نیز بازدید نمود

در ادامه برنامه بازدید جانشین رئیس دانشگاه درامور اجرایی  درسفر به شهرستان ایجرود  از مرکز ۱۶ ساعته و پایگاه سلامت شهر حلب این شهرستان  بازدید نمود.
 ش
دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر