:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند

:: در استان زنجان تست پی سی آر به ۹ درصد رسیده است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/28 |

استاندار زنجان در آیین پاسداشت شهدای مدافع سلامت:

در استان زنجان  تست پی سی آر به ۹ درصد رسیده است
 دکترفتح الله حقیقی استاندار زنجان صبح روز پنج شنبه  ۲۸ اسفند در آیین پاسداشت شهدای مدافع سلامت استان ضمن قدردانی از حضور کادر بهداشت و درمان در صحنه مهار کرونا ویروس گفت: استان زنجان در ۲ شاخص در کشور فوق العاده است، از جمله آموزش ۷۰۰۰ همیار سلامت که مانند هشت سال جبهه دفاع مقدس ایثار گونه بخاطر وطن، مردم و دینشان به رهبری لبیک گفتند .
وی افزود: در استان زنجان به نسبت جمعیت تست پی سی آر به ۹ درصد رسیده یعنی به ازای یک نفر ۱۱ نفر بررسی می شود و حدود ۲۰۰ در هزار نیز تست گرفته می شود

وی با گلایه از افرادی که با وجود مشاهده  مشکلاتی که باز قبل بیماری برای جامعه بوجود آمده ولی هنوز هم  اصول بهداشتی رعایت نمی کنند گفت : افرادی هستند که برای نقاهتگاه نیز مقاومت می کنند اعمال قانون برای آنها انجام خواهد شد .
وی گفت: بزرگترین مشکل درحال حاضر کسانی هستند که با وجود مثبت شدن تست پی سی آر ولی باز همکاری نمی کنند که این افراد شناسایی شده اند و رفت و آمد آنها کنترل می شود .

مدیر عالی استان با تاکید بر اینکه این سخت گیریها، تلاشها و پیگیریها صرفا برای سلامت جامعه است افزود: حدود ۳۰ هزار نفر از شهرستان ماهنشان، ایجرود و خدابنده هستند که در استان دیگری کار میکنند و قصد بازگشت به شهرستانهای خود را دارند ولی  باید از انها تست گرفته شودو در صورت منفی بودن مجوز ورود به استان را ندارند.

وی بااشاره به واکسیناسیون اخیر بیماری کرونا در استان نیز گفت: در هفته های اخیر به نسبت جمعیت استان واکسیناسیون نیز افزایش داشته و هر میزان واکسیناسیون افزایش یابد آسیب نیز کمتر می شود ولی به معنای درمان نیست و فقط جنبه پیشگیری دارد و تازمانیکه ستاد ملی کرونا اعلام پایان کرونا را نکرده باید پروتکل ها را رعایت کنیم

وی در ادامه سخنان خود خطاب به خانواده شهدای سلامت تاکید کرد:  من به مقام شامخ این عزیزان سر تعظیم فرود می آورم و مسیولیت در این حوزه بسیار سخت است ولی بدانید هر آنچه از دستمان بر می آید کوتاهی نمی کنیم  راه این عزیزان ادامه خواهد داشت و نام شهید همواره زنده است و در این راه با کسی رودرواسی نداریم و هرکس کوتاهی  انجام دهد برخورد خواهد شد.

دفعات مشاهده: 428 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر