:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند

:: نوزدهمین مورد اهدا عضو استان با ایثار خانواده مرحوم کریم گل‌محمدی به وقوع پیوست ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/15 |

ایثار ماندگار؛

نوزدهمین مورد اهدا عضو استان با ایثار خانواده مرحوم کریم گل‌محمدی به وقوع پیوست

مسئول شبکه فراهم آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان از ثبت نوزدهمین مورد اهداء عضو استان با ایثار خانواده مرحوم کریم گل‌محمدی خبر داد.

پایگاه خبری وب‌دا زنجان، شهریار اماموردی با اعلام خبر ثبت نوزدهمین مورد اهداء عضو استان با ایثار خانواده مرحوم کریم گل‌محمدی ۳۵ ساله اظهار داشت: مرحوم گل‌محمدی که به دلیل خونریزی مغزی از شهرستان خرمدره به بیمارستان ولیعصر (عج) زنجان انتقال یافته بود، امروز بعد از تایید نهایی مرگ مغزی مرحوم، کبد و کلیه‌هایش به افراد نیازمند اهدا شد.

روحیه گذشت و فداکاری خانواده مرحوم گل محمدی، تلاش پزشکان و پرستاران icu بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) زنجان و همکاران ساعی و پرتوان واحد اهدا استان قابل تقدیر و تمجید است.

شهریار اماموردی با تاکید بر اهمیت اهدای عضو، افزود: هر مورد مرگ مغزی می‌تواند یک تا هشت بیمار نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات دهد، و طبق برآوردهای انجام شده، اهدای نسوج به بیماران نیازمند، کیفیت زندگی ۵۸ بیمار را ارتقا می‌دهد.

مسؤول شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، از جمله روش‌های دریافت کارت اهدای عضو را  ارسال کد ملی به شماره ۳۴۳۲ - شماره‌گیری #۳ *۳۴۳۲* و یا مراجعه به سایت اهدای عضو به آدرس https://ehda.center جهت اخذ کارت اهدای عضو بیان کرد.

وی اظهار داشت: سال گذشته، ۶۵ مورد بیمار مرگ مغزی در استان زنجان شناسایی شد که از این تعداد ۳۱ مورد به اهدای عضو، ۱۲ مورد عدم رضایت به اهدای عضو، و ۲۲ مورد از موارد شناسایی شده نیز قابلیت اهدای عضو نداشتند.

شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان از سال ۸۷ آغاز به کار کرده است .
دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر