:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: سیزدهمین ایثار ماندگار منجر به نجات جان سه هموطن از مرگ حتمی شد
:: با اهدا قلب،کلیه ها و کبد جوان زرین رودی دوازدهمین ایثار ماندگار استان به ثبت رسید
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۱۴۰۰)
:: تیم گردشگری وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی از مرکز آیت ا... موسوی بازدید نمودند

:: استودیو سلامت استان زنجان، ظرفیتی برای آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/12 |

استودیو
سلامت استان زنجان، ظرفیتی برای آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی

استودیوسلامت استان زنجان در راستای آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و با رویکرد پیشگیرانه برنامه‌های حوزه سلامت با اولویت مهار ویروس کرونا با همکاری صدا و سیمای مرکز استان آغاز به کار کرده است .

پایگاه خبری وب‌دا_ زنجان، استودیوسلامت استان زنجان از ابتدای فروردین‌ماه سال‌ جاری در راستای آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی و فرهنگ سازی برنامه‌های حوزه سلامت با همکاری صدا و سیمای مرکز استان در محل سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان آغاز به کار کرده است .

برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی در این استودیو در راستای پیشگیری و کنترل کروناویروس جدید و ارتقاء فرهنگ عمومی با پخش زنده از شبکه استانی اشراق در تایمهای مختلف؛ اخبار روزانه ساعت ۱۲ ظهر و ۸ شب و برنامه عافیت هر روز ساعت ۹:۴۵ صبح و ۲۰:۱۵ و ۳۰/۱۹ باحضور مسئولین ستادهای استانی، دانشگاهی و مدیران دستگاه‌های اجرایی، همچنین متخصصین مختلف گروه پزشکی آغاز شده و همچنان ادامه دارد .

در حال حاضر نیز برنامه "عافیت" روزهای فرد هر هفته به صورت زنده و مستقیم از این استودیو به روی آنتن می‌رود .

در طول این مدت همچنین بیش از ۳۰۰ کلیپ با همین محتوا و مضامین تولید، و از طریق صدا و سیما، کانال‌ها و رسانه‌ها منتشر شده است .
دفعات مشاهده: 435 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر