:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: هجدهمین اهدا عضو استان به ثبت رسید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/24 |

هجدهمین اهدا عضو استان به ثبت رسید

هجدهمین اهدای عضو در استان زنجان، با اهدای اعضای کودک مرگ مغزی به وقوع پیوست .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، سه‌شنبه ۲۳ دی ماه مسؤول شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان از هجدهمین اهدای عضو در استان زنجان خبر داد و اظهار داشت: کودک مرگ مغزی که به دلیل هیپوکسی به مرکز آیت اله موسوی زنجان انتقال یافته بود، بعد از تایید نهایی مرگ مغزی، کبد و کلیه‌هایش به افراد نیازمند اهدا شد.

روحیه گذشت و فداکاری خانواده اسدی، تلاش گروه پزشکی بیمارستان آیت الله موسوی زنجان (picu)، و دکتر حسن بختیاری فوق تخصص نورولوژی اطفال و همکاران ساعی و پرتوان واحد اهدا استان، قابل تقدیر و تمجید است.

شهریار اماموردی با تاکید بر اهمیت اهدای عضو، افزود: هر مورد مرگ مغزی می‌تواند یک تا هشت بیمار نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات دهد، و طبق برآوردهای انجام شده، اهدای نسوج به بیماران نیازمند، کیفیت زندگی ۵۸ بیمار را ارتقا می‌دهد.

مسؤول شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، از جمله روش‌های دریافت کارت اهدای عضو را  ارسال کد ملی به شماره ۳۴۳۲ - شماره‌گیری #۳ *۳۴۳۲* و یا مراجعه به سایت اهدای عضو به آدرس https://ehda.center جهت اخذ کارت اهدای عضو بیان کرد.

وی اظهار داشت: سال گذشته، ۶۵ مورد بیمار مرگ مغزی در استان زنجان شناسایی شد که از این تعداد ۳۱ مورد به اهدای عضو، ۱۲ مورد عدم رضایت به اهدای عضو، و ۲۲ مورد از موارد شناسایی شده نیز قابلیت اهدای عضو نداشتند.

شبکه فراهم‌آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان از سال ۸۷ آغاز به کار کرده است .
دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر