:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: تفاهم نامه معاونت آموزشی با کلان منطقه ۶ امضا شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/24 |

با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت و در راستای سند توسعه آمایشی کشور؛

تفاهم نامه معاونت آموزشی با کلان منطقه ۶ امضا شد

در جلسه ای با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر قزلباش رییس کلان منطقه ۶ آمایشی و دکتر قائمی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، نخستین تفاهم نامه کلان منطقه با معاونت آموزشی وزارت بهداشت امضا شد.

به گزارش وب دا- زنجان؛  دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ابتدای این جلسه با اشاره به امکانات این منطقه اعم از جمعیت مناسب، مواهب الهی، امنیت منطقه، رشد شاخص‌های کلی اجتماعی، اقتصادی و سابقه، تاریخ و هویت ملی که می‌تواند به عنوان سرمایه اجتماعی قلمداد شود، گفت: خوشبختانه کلان منطقه ۶ دارای امکانات بالقوه خوبی است لذا باید تلاش کنید تا افق روشنی برای ۱۰ سال آینده منطقه ترسیم کنید و برای ماندگاری آن موضوع را به تایید هیات امنای منطقه برسانید.

وی با تاکید بر اینکه می توان ایده های خلاقانه جدیدی را در بستر سند توسعه منطقه ایجاد و در قالب تفاهم نامه های جدید فی‌مابین دانشگاه‌های منطقه از امکانات همه آنها استفاده بهینه کرد، خطاب به مسئولین کلان منطقه آمایشی ۶، اظهار کرد: در همین راستا لازم است کمیته معین و روابط عمومی کلان منطقه را فعال کنید، زیرا انعکاس دهنده کارهای شماست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: می‌توانید در حوزه‌هایی که امکانات و زیرساخت های مورد نیاز آن در منطقه مهیاست به قطب تبدیل شوید لذا همگرایی کلید موفقیت در همه امور است که باید به امور مالی و اداری منطقه نیز تسری یابد

کرونا باعث شد مرزها حذف شوند

در ادامه دکتر قزلباش رییس کلان منطقه ۶ آمایشی با اشاره به مهجور ماندن حوزه آموزش در همه دوران گفت: در کلان منطقه ۶ همواره آموزش و پژوهش، اولویت اول است و تلاش می‌کنیم تا از تهدیدها فرصت بسازیم؛ لذا با توجه به عدم وجود دانشگاه مادر در کلان منطقه ۶، زمینه همکاری و پیشرفت دوشادوش دانشگاه‌های این منطقه فراهم شد و تلاش کردیم رقابتی سالم در بین دانشگاه‌های این منطقه ایجاد شود؛ خوشبختانه در مواردی مانند ماموریت ویژه و حل معضل آلودگی هوا، دستاوردهای خوبی ایجاد شده است.

دکتر قزلباش تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه و در راستای افزایش استانداردها، حضور دانشگاههای منطقه در رنکینگ های مختلف است تا در حوزه بین‌المللی سازی نیز جایگاه اصلی منطقه را بیابیم.

وی افزود: اگرچه کرونا محدودیت‌هایی ایجاد کرد اما باعث شد مرزها حذف شوند و با جلسات و جشنواره های مجازی موفق شدیم دانشگاه های کلان منطقه ۶ را در سطح دنیا معرفی کنیم.

اختصاص یک درصد از سهمیه پژوهش به مرجعیت در کلان منطقه ۶ آمایشی

در ادامه دکتر قائمی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از برگزاری طرح توانمندی اعضای هیات علمی با همکاری EDC های دانشگاههای منطقه به صورت وبینار خبر داد و افزود: این طرح، طاها (طرح آموزش هدفمند اعضای هیات علمی) نام دارد.

دکتر قائمی در پایان جلسه با بیان اینکه در کلان منطقه ۶ آمایشی، یک درصد از سهمیه پژوهش به مرجعیت اختصاص یافته است، ابراز امیدواری کرد: با طرح‌های ارائه شده در این کلان منطقه، سرانه آموزشی منطقه افزایش یابد.

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر