:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: دیدار مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/22 |

در دیدار دکتر مصطفی محمدی با محمدربیع احمدخانی درخصوص توسعه همکاری‌های مشترک فی‌مابین در حوزه فرهنگی و هنری، و فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن سلامت، و ... تبادل نظر به آمد.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، عصر یکشنبه ۲۱ دی‌ماه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، و دیدار با محمدربیع احمدخانی، ضمن تشریح اقدامات دانشگاه، به ویژه در ایام شیوع کرونا بر ضروری و اورژانسی بودن اقدامات دانشگاه با توجه به ماهیت کار و ارتباط با سلامتی و جان مردم تاکید کرد .

دکتر محمدی در این دیدار با تاکید براینکه مدیریت بحران و شیوع کرونا بدون حضور و مشارکت مردم قابل کنترل نیست تصریح کرد: دانشگاه از همان ابتدا بر این باور بود و این باور موجب شد جرقه راه‌اندازی جشنواره‌های فرهنگی و هنری زده شود تا با استفاده از ظرفیت هنر و هنرمندان، و ایجاد وحدت و همدلی و مخاطب پذیر کردن پیام‌ها و توصیه‌ها، بتوانیم در اسرع وقت کرونا را کنترل کنیم .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه به اقدامات جهادگران حوزه سلامت استان اشاره و ابراز کرد: این حرکت جهادی و انقلابی با هدف ارائه خدمت سلامت به اقشار نیازمند، کم‌درآمد و آسیب‌پذیر، به عنوان ولی‌نعمت جامعه پزشکی، ترویج، توسعه و ارتقای فرهنگ احسان و نیکوکاری و اندیشه و اقدام و عمل نیکوکارانه و خیرخواهانه و نهادینه‌کردن امورخیریه و عام‌المنفعه در سطوح مختلف جامعه، اجتماعی کردن بهداشت و سلامت و ایجاد اعتماد و اطمینان بین مردم و حوزه سلامت به راه افتاده که در سطح کشور بی‌نظیر است .

وی با بیان تاریخچه شکل‌گیری جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری سلامت و هنر، برای استفاده از ظرفیت و قابلیت‌های هنر و هنرمندان، و قالب‌های هنری برای ثبت اتفاقات اخیر و انتقال پیام حوزه سلامت به گوش مردم عزیز، در رابطه با اهداف این جشنواره، اظهار کرد: ایجاد پیوند بین فعالان سلامت و هنرمندان باعث کمک به ارتقای سطح سلامت جسم و روان در جامعه می‌شود و برنامه‌ریزی در این حوزه سبب افزایش هم‌افزایی برای خدمت بیشتر و بهتر خواهد شد

دکتر محمدی در رابطه با اهداف جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر، تصریح کرد: جریان‌سازی فرهنگی و هنری در جامعه درخصوص سلامت و بهداشت ازجمله اهداف این جشنواره بود تا بتوانیم از ظرفیت هنر برای ارتقای سلامت آحاد جامعه، تبیین جایگاه دانشگاه های علوم‌پزشکی به عنوان مرجع سلامت در سطح استان و کشور، ارتقای سواد سلامت و رسانه، ایجاد اعتماد و سرمایه اجتماعی و ایجاد جریان سالم فرهنگی و هنری و ادبی برای حفظ جان شهروندان در برابر بیماری‌ها و مخاطرات در جامعه بهره ببریم .

مدیرکل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این دیدار با تقدیر از مدافعان سلامت که برای حمایت از سلامت مردم و حفظ جان آنها فداکاری می‌کنند و در شرایط سخت خدمت مشغول خدمت هستند، درخواست نمود، در شرایط موجود و باتوجه به فروکش کردن بیماری کرونا، و ضرر و زیان وارده، موسسه‌ها و آموزشگاه‌های استان با نظر دانشگاه، و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با ظرفیت کم، اقدام به فعالیت نمایند .

احمدخانی به تعامل و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی اشاره و کرد و افزود: این همکاری می‌تواند الگویی برای کار مشترک باشد .

وی با اشاره به برگزاری برنامه اختتامیه جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر تاکید نمود: پیگیر حمایت و پشتیبانی مالی، و حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه جشنواره سلامت و هنر خواهیم بود .

در این نشست، درخصوص توسعه همکاری‌های مشترک فی‌مابین در حوزه فرهنگی و هنری، فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن سلامت، و فعالیت‌های مشترک در شوراها و کارگروه‌های استانی و ... بحث و تبادل نظر شد .
دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر