:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: راه اندازی واحد دیالیز در بیمارستان ایثار ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/22 |

فرماندارشهرستان ایجرود در برنامه عافیت؛

راه اندازی واحد دیالیز در بیمارستان ایثار
 فرماندارشهرستان ایجرود در برنامه عافیت با اشاره به جذب کمک های مردمی و خیرین به اقشار آسیب پذیر از زمان شیوع بیماری کرونا گفت: با هدایت کمکهای مردمی واحد دیالیز در بیمارستان ایثارایجرود راه اندازی شد.

به گزارش وب دا - زنجان؛  دکترباب ا...فتحی فرماندارشهرستان ایجرود؛ روز یکشنبه ۲۱دیماه درقسمت ۱۵۵ برنامه عافیت (ارتباط مستقیم استودیو سلامت با شبکه اشراق استان)گفت: شهرستان ایجرود به جهت وضعیت بخشی از شاغلین که درمناطق پرجمعیت کشور به شغل نانوایی مشغولند از جمله تهران، قم و رشت این بخش شاغلین همواره در تردد هستند و  نگرانی و دغدغه برای مسئولین استان و شهرستان وجود دارد

وی افزود: از زمان شیوع کرونا در شهرستان ایجرود وضعیت قرمز را تجربه نکردیم و این مرهون  رعایت مردم و همت ستاد کرونا ویروس و مجموعه عوامل ستاد است .

دکترفتحی با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا در کل شهرستان ۷۱۵ نفر مثبت اعلام شد. افزود: مجموعه بهداشت و درمان درخط مقدم مبارزه با کرونا بودند و همچنین نقش بهورزان در امر بیماریابی بسیار موثر بود.

وی در ادامه افزود: از مجموع ۷۱۵ نفر تست مثبت ۷۰ نفر غیر بومی بودند و ۲۷ نفر فوت کردند که در سنین بالا و سالمندی بودند .

فرماندار شهرستان ایجروددر ادامه گفت: موفقیت شهرستان مرهون اتحاد و همدلی مسئولین و مردم بود .

وی افزود: بخشی از صنوفی که در طی محدودیت های کرونا تعطیل شده و آسیب جزیی دیده بودند بخشی در قالب تسهیلاتی با اعتبار ۱۴میلیارد ریال وام کم درصد پرداخت شد.

و صنوفی که آسیبهای جدی دیده اند موردی بررسی قرار گرفته و رصد می شوند تا در سطح کلان استان تصمیم گیری شوند .

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر