:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: جلسه کمیته منع تبلیغ کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/21 |

جلسه
کمیته منع تبلیغ کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت برگزار شد

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، صبح شنبه بیستم دی‌ماه سال‌جاری کمیته منع تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به ریاست دکتر علی صیدی رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و اعضاء کمیته منع تبلیغ کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت از سایر ادارات و سازمان‌ها در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

کمیته منع تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت با دستور تبیین موضوع تعیین عوارض بر فهرست کالاهای آسیب‌رسان به سلامت، ارائه گزارش اقدامات به عمل آمده در زمینه منع تبلیغ و مصرف دخانیات و گزارش اقدامات به عمل آمده در زمینه نظارت بر صدور مجوز و ممانعت از تبلیغ و القای مصرف دخانیات در محل عرضه برگزار شد .

در ابتدای این جلسه دکتر علی صیدی ضمن تبیین مواد قانونی منع تبلیغ لیست کالاهای آسیب‌رسان به سلامت، اظهار داشت: دبیرخانه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی در راستای کاهش بار بیماری­های غیرواگیر، اصلاح فرمولاسیون صنایع تولید کالاهای آسیب­رسان به سلامت (کمتر سالم) و تأمین مالی پایدار برای نظام سلامت، فهرست کالاهای آسیب­رسان به سلامت مشمول عوارض و نیز درصد عوارض پیشنهادی بر آن­ها را پس از توافق در کارگروه تعیین و به ارگانهای مربوطه ابلاغ نموده است.

در ادامه مهندس جلیل نصیری سرپرست گروه سلامت محیط معاونت بهداشت ضمن تشریح قوانین و دستورالعمل‌های موجود به ارائه گزارش عملکرد معاونت بهداشت در زمینه منع مصرف، توزیع و تبلیغ مصرف دخانیات به عنوان یکی از کالاهای آسیب‌رسان به سلامت پرداخت و از سایر اعضاء درخواست نمود: با توجه به شرح وظایف تعیین شده همکاری نمایند.

عزیزپور نماینده اتاق اصناف نیز گزارشی درخصوص عملکرد اتاق اصناف در زمینه نظارت بر صدور مجوز مراکز عرضه مواددخانی و نصب تابلوهای القاء کننده مصرف دخانیات ارائه نمود .

در پایان جلسه سایر اعضاء حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود برای بهبود اجرای قوانین منع تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت پرداختند.
دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر